Senna minimalizează negocierile cu Williams

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 06.01.2012
Bruno Senna a negat speculaţiile din presa internaţională potrivit cărora este aproape de a ajunge la un acord cu Williams.

O sursă din cadrul Williams a dezvăluit în această săptămână că echipa negociază semnarea unui contract major de sponsorizare cu o companie de telecomunicaţii, iar unul dintre numele vehiculate a fost cel al companiei Embratel, care sprijină cariera lui Bruno Senna în sporturile cu motor din 2004.

Inevitabil, presa a speculat că brazilianul este foarte aproape să devină coechipierul lui Pastor Maldonado în sezonul 2012 şi să-l înlocuiască astfel pe conaţionalul său Rubens Barrichello, însă Senna a minimalizat aceste informaţii într-o postare publicată pe contul său oficial de Facebook.

"În ciuda unor zvonuri, situaţia mea rămâne la fel ca înainte. Nu am fost confirmat încă la nicio echipă şi încă mă lupt pentru un loc în Formula 1. Să continuăm lupta!", a precizat el.

De altfel, presa speculează deja că operatorul de telecomunicaţii cu care negociază Williams este Qtel, compania naţională în Qatar, tara în care britanicii deţin şi un centru de dezvoltare.

Principalii favoriţi să concureze la Williams în sezonul care va începe în lună martie sunt Barrichello şi Adrian Sutil.

Via | Autosport

Taguri: Senna, Williams

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru