Senna, optimist că va rămâne în Formula 1 şi anul viitor

de Daniel Popescu
Vineri, 03.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bruno Senna consideră că va rămâne în Formula 1 în sezonul 2013 dacă va continua să obţină rezultate precum cele de la Budapesta.

Esential 7 este cel mai bun rezultat obtinut de Senna in acest sezon
Bruno Senna a obţinut 24 de puncte în primele 11 curse ale acestui sezon, însă rezultatele sale au fost influenţate decisiv de lipsa de performanţe din calificări. pilotul echipei Williams a ajuns pentru prima oară în Q3 în ultimul Mare Premiu de la Budapesta, reuşind ulterior să termine cursa pe locul şapte.

Impulsionat de aceste rezultate, brazilianul este încrezător că va rămâne în Formula 1 şi anul viitor în cazul în care va reuşi să repete cu regularitate o clasare în primii 10 în calificări.

"Singurul motiv pentru care am obţinut atât de multe puncte (8 puncte în Ungaria) este că m-am calificat bine şi trebuie să continuăm în acest mod. Oricine are nevoie de oportunităţi pentru a creşte şi aceasta este oportunitatea mea. Am nevoie de o oportunitate pentru a creşte şi pentru a mă dezvolta în cadrul echipei."

"Probabil că este cel mai dificil sezon de Formula 1 din ultimii cine ştie câţi ani.

Datorită unei zecimi de secundă poţi fi cu cinci sau şase poziţii mai sus. Cred că în curse mă descurc destul de bine în acest sezon. Aşa cum am mai spus, rezolvarea calificărilor va fi cheia pentru a mă asigura că stau aici anul viitor şi în următorii ani", a precizat el.

Coechipierul său Pastor Maldonado a acumulat 29 de puncte, însă după cele 25 de puncte obţinute pentru victoria de la Barcelona el nu a mai reuşit nicio clasare în primii 10.

Via Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru