Senna se aştepta să fie înlocuit de Bottas la Williams

de Daniel Popescu
Miercuri, 28.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bruno Senna a admis că anticipa că va fi înlocuit de Valtteri Bottas în sezonul 2013, însă este mulţumit de parcursul pe care l-a avut în acest an.

Williams a confirmat miercuri semnarea unui contract cu Valtteri Bottas, care îl înlocuieşte astfel pe Bruno Senna în perspectiva sezonului 2013.

Brazilianul afirmă că anticipa schimbarea anunţată de Williams încă de la începutul anului, în contextul în care Bottas a participat la nu mai puţin de 15 sesiuni de antrenamente pe parcursul sezonului.

"De la începutul programului meu cu Williams am acceptat că trebuie să împart monopostul cu Bottas în 15 zile de vineri ca parte a pregătirilor sale pentru un posibil debut în 2013", a declarat el citat de agenţia de presă Reuters.

Urmareste Automarket
Senna are şanse minime să rămână în Formula 1 anul viitor, întrucât Force India şi Caterham sunt singurele echipe care mai au un loc disponibil, iar ambele sunt interesate de alţi piloţi.

Totuşi, el a evidentat faptul că a fost pilotul Williams cu cele mai multe clasări în puncte în acest an şi crede că simplul fapt că a ajuns în Formula 1 deşi şi-a început cariera în sporturile cu motor în 2004 reprezintă o performanţă în sine.

"A fost extrem de satisfăcător să fiu cel mai regulat câştigător de puncte al echipei şi să-mi demonstrez forma în cele 20 de curse.

Am învăţat mult şi mi-am îmbunătăţit performanţele pe parcursul sezonului. Am avut o carieră relativ scurtă până acum pentru că am venit de departe în numai câţiva ani", a adăugat el.

Via Reuters

Comentarii (2)

  • Ai venit de departe in numai cativa ani datorita numelui!!!!
    8 12
  • vyctor7
    Bruno trebuia sa fortezi monopostul mai mult in calificari ca in curse te descurci startezi f bine nu am inteles dc nu ai riscat mai mult in calificari ....Pacat sa nu gasesti echipa ptr 2013.
    9 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru