Senna: "Sper să am un monopost capabil de victorie la Monaco"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 22.05.2012
Bruno Senna este impulsionat de victoria obţinută de coechipierul său la Barcelona şi speră ca Williams să-i ofere un monopost la fel de competitiv la Monaco.

Victoria lui Pastor Maldonado din Marele Premiu al Spaniei a generat optimism şi pentru coechipierul său Bruno Senna.

Brazilianul a abandonat la Barcelona în urma unui incident de cursă cu Michael Schumacher, însă speră să aibă parte de o evoluţie semnificativ mai bună pe străzile din Monte Carlo la sfârşitul acestei săptămâni.

"Este foarte încurajator să merg la Monaco cu un monopost care tocmai a câştigat o cursă. Mă bucur pentru Maldonado. A fost o victorie incredibilă pentru echipă după ce anul trecut a avut cel mai greu an şi a fost grozav să vedem oamenii cu zâmbete largi pe feţe. Dar aşa cum am văzut în F1 în acest sezon, am avut cinci echipe diferite şi cinci piloţi diferiţi care au câştigat cinci curse diferite. Aşa că asta nu înseamnă că monopostul va fi apt de victorie la Monaco, dar sper să fie aşa şi că de data aceasta va fi monopostul meu", a declarat el.

Senna ocupă locul 13 în clasamentul general cu 14 puncte şi este încrezător că va fi capabil să-şi demonstreze valoarea în următoarea perioadă, mai ales că Williams traversează o perioadă pozitivă.

"Cred că va veni şi vremea mea.

Mi-a luat ceva timp să învăţ. Nu mă pot aştepta ca totul să meargă perfect în fiecare cursă, dar este un moment foarte interesant pentru a fi în această echipă. Dar mai întâi vom merge la Monaco, vom face antrenamentele de joi şi apoi vom vedea", a mai precizat el.

Via | SkySports

Taguri: Senna, Williams

Comentarii (3)

  • Marian
    Senna
    Pacat de nume. Monopostul poate fi capabil de victorie "pilotul" nu cred.
    6 2
  • antitalent
    Pana si acest antitalent are pretentia sa castige o cursa... Bravo Pirelli?!
    3 8
  • vai
    nu are pretentii Grosjean si asta asta :)) asta-i buna
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru