Senna speră să rămână în Formula 1 şi în sezonul următor

de Daniel Popescu
Luni, 03.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bruno Senna şi-a exprimat speranţa că anul viitor va continua să concureze pentru o echipă capabilă să câştige puncte cu regularitate, chiar dacă a pierdut locul la Williams.

Cariera lui Bruno Senna în Formula 1 este în pericol după ce acesta a fost înlocuit de Valtteri Bottas în urma rezultatelor mai puţin convingătoare obţinute la Williams.

Pilotul brazilian este creditat cu şanse minime să-şi găsească un angajament, mai ales că Force India este singura echipă tradiţională care nu şi-a definitivat încă linia de piloţi, în condiţiile în care Romain Grosjean este foarte aproape să-şi prelungească acordul cu Lotus.

Cu toate acestea, Senna insistă că are şanse bune să fie pe grila de start a sezonului următor, sugerând că aportul sponsorilor va juca un rol esenţial pentru îndeplinirea obiectivului.

Urmareste Automarket
"În acest an ne-am construit o reputaţie bună şi cred că avem un pachet puternic, aşa că este posibil să fiu pe grila de start anul viitor.
Ideal voi fi într-un monopost care este deja în top 10 şi care câştigă puncte cu regularitate. Evident, nimic nu este sigur, iar în Formula 1 se întâmplă un milion de lucruri în jurul nostru, aşa că trebuie să muncesc şi să încerc să ofer un pachet mai bun decât băieţii care lupta pentru aceleaşi poziţii"
, a declarat el citat de publicaţia GPUpdate.

Pe lângă Force India, nici Caterham nu şi-a anunţat încă linia completă de piloţi, însă echipa nu a reuşit să câştige niciun punct în cei trei ani de existenţă, în timp ce colegii de suferinţă de la Marussia îl vor numi cel mai probabil pe Max Chilton în postura de coechipier pentru Charles Pic.

Via GPUpdate

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru