Sepang, antrenamente 2: Hamilton, cel mai bun timp

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 21.03.2008
Lewis Hamilton a obtinut cel mai bun timp in a doua sesiune de antrenamente libere de vineri, impunandu-se in fata celor doi piloti ai Scuderiei Ferrari.

Desi Ferrari au dominat a doua sesiune de antrenamente a zilei, Lewis Hamilton a reusit sa obtina cel mai bun timp in ultimele minute.

Ferrari au fost la un pas sa obtina din nou primele doua locuri pana spre final, intrucat cei de la McLaren erau cu aproximativ o secunda mai lenti. Insa, pe masura ce temperatura pistei a scazut, Hamilton a fost reusit un timp de 1:35.05, cu 0.151 secunde mai bun decat cel al lui Massa. Apoi, englezul a reusit sa-si imbunatateasca timpul doua tururi mai tarziu.

Inceputul sesiunii a fost dminat de campionul mondial Kimi Raikkonen, acesta fiind cronometrat cu 1:36.045 la prima sa iesire pe pista, ulterior imbunatatindu-si performantele prin utilizarea pneurilor soft. Massa s-a apropiat gradual de timpul lui Raikkonen si a reusit sa treaca in fata cu 20 de minute inainte de finalul sesiunii. Dupa ce Hamilton l-a depasit, brazilianul a revenit pe pista, insa nu a fost capabil sa-si imbunatateasca timpul.

Jenson Button a produs surpriza sesiunii, monopostul RA108 pilotat de englez ocupand la final locul 4, in fata pilotului Scuderiei Toro Rosso, Sebastian Vettel.

Jarno Trulli a incheiat topul primilor 6 piloti pentru Toyota, in timp ce heikki Kovalainen a sosit la 7-lea.

Giancarlo Fisichella a reusit din nou sa intre in top ten, clasandu-se pe locul 9 in fata lui Robert Kubica si Kazuki Nakajima. Dupa un start promitator dimineata, pilotii Renault, Fernando Alonso si Nelson Piquet Jr, au terminat pe locurile 14 si 15. Alonso, care a pierdut controlul volanului in ultimul ac de par, a fost cu cateva fractiuni de secunda mai rapid decat Piquet Jr.

David Coulthard (Red Bull) si Sebastien Boudais (Toro Rosso) nu au parcurs niciun tur cronometrat. Coulthard a ramas in garaj, mecanicii continuad sa repare monopostul Red Bull dupa accidentul de dimineata, in timp ce Bourdais a avut o defectiune la motor in turul de instalare.

Desi meteorologii anuntasera ploi abundente in acest weekend, pista a ramas uscata pe tot parcursul zilei de vineri.

Rezultatele complete ale primei sesiuni de antrenamente le puteti vizualiza aici .

Comentarii (12)

  • hamitlon
    incredibil hamitlon.bravo !

    esti foarte bun man,tine-o tot asa :) .
    0 0
  • super
    deja miroase a victorie mclaren.
    0 0
  • Hamilton
    Hamilton, esti bun, tine-o asa, dar nu uita spre final sa faci niste gafe si sa pierzi campionatul ca anul trecut
    0 0
  • Schimbari de echipe ???
    Ora 11:06 si inca nu se pot face schimbari?!.... :(((( Jenant!
    0 0
  • Honda
    Apropo, se pare ca marea surpriza este Honda la acest inceput de campionat, dupa ce toata iarna erau intotdeauna pe ultimele locuri
    0 0
  • schimbari
    Schimbarile sunt permise de cateva minute. Multumim.
    0 0
  • schimbari
    este 11.11,chiar nu putem face schimbari?
    0 0
  • @andu00
    Comentariul tau a fost editat de catre administrator intrucat continea cuvinte neadecvate pentru acest site. Considera ca acesta este un avertisment. La prima abatare similara vei fi exclus din concurs. Multumesc.
    0 0
  • sa ploua
    ce bine ar fi sa ploua maine. Sa curga siroaie, sa-i vad pe toti patinand pe pista sa fie a doua cursa nebuna a anului...si sa castige cine e mai baftos, ca vorba doar de-asta urmarim f1 sa vedem spectacol, nu urmariri de masini.
    0 0
  • andu00
    mai daniel
    bai ia uitati-va in urma la stiri unde sunt comenturi sa vd acolo cuvinte neadecvata si spuse pe fata.daca se uita si copii sub 12 ani pe siteul asta pune si tu in colt bulina rosie sau varsta la care ai voie pe site.
    0 0
  • @andu00
    Iti recomand sa te abtii de la astfel de comentarii, in caz contrar urmand a pune in aplicare sanctiunea specificata mai sus. Comentariile tale pe site sunt binevenite atat timp cat respecta regulile bunului simt. Multumesc.
    0 0
  • andu00
    ptr asta daniel
    sincer sinteti penibili deaia se si iau toti de pe site de voi si fac misto.ptr mine concursu asta este egsal cu 0 nu staiu eu in 6 mil aia ai vostri sau tricou oricum tot concursu asta e o prostie daca te uiti bine eu de cand a inceput concursu cum a facut echipele asa leam lasat asa ca ............lasama sa te las cu comenturi deastea.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru