Singapore, antrenamente 2: Vettel revine in forta

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 25.09.2009
Sebastian Vettel a stabilit cel mai bun timp in a doua sesiune de antrenamente libere din Singapore, devansandu-i pe Fernando Alonso si Heikki Kovalainen.

A doua sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al statului Singapore a adus un clasament modificat, iar Sebastian Vettel a demonstrat ca nu renunta la lupta pentru titlu dupa ce a postat cel mai bun timp al serii.

Germanul a fost cronometrat cu 1:48.650 si i-a devansat pe Fernando Alonso si Heikki Kovalainen, in timp ce Jenson Button s-a multumit doar cu locul 4.

Dupa ce in prima sesiune stabilise cel mai bun timp, Rubens Barrichello a ocupat doar locul 11, in timp ce Ferrari a inregistrat o noua dezamagire prin locurile 14 si 16 obtinute de Kimi Raikkonen si Giancarlo Fisichella. Campionul mondial Lewis Hamilton a terminat pe locul 9, in timp ce Force India pare sa fi redus motoarele dupa ce Adrian Sutil a terminat doar pe locul 12.

Nici aceasta sesiune nu afost ocolita de intreruperi, Mark Webber izbindu-si monopostul de zidurile de protectie in virajul 23. Pilotul echipei Red Bull Racing nu a avut nicio rana dupa acest incident si a reusit sa termine pe locul 6, in ciuda faptului ca a parcurs de doua ori mai putine tururi decat majoritatea pilotilor.

Ultima sesiune de antrenamente din cadrul Marelui Premiu al statului Singapore va avea loc sambata cu incepere de la 14:00, ora Romaniei.

Clasamentul complet al sesiunii este disponibil aici.

Articol in curs de actualizare.

Comentarii (3)

  • VETTEL
    CRED CA VREA SA LUPTE IN CONTINUARE, CU TOATE CA SANSE DESTUL DE MICI, BRAWN AU REVENIT
    0 0
  • timpi
    timpi la sesiuni dc. nu sunt afisati :( ?!
    0 0
  • @ admin Atentie la Clasamentul pe echipe!
    Se pare ca force india apare si la ferrari, trebuie schimbat, nu?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru