Singapore, pregatita pentru prima cursa nocturna din F1

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 30.07.2007

Cursa inaugurala din Singapore va fi primul Grand Prix din istoria Formulei 1 care se va desfasura pe timp de noapte. Dupa ce negocierile lui Bernie Ecclestone cu circuitul de la Melbourne au esuat, organizatorii din Singapore afirma ca sunt pregatiti sa sustina un astfel de eveniment.

FIA nu a confirmat informatiile, dar calendarul provizoriu pentru sezonul urmator arata ca circuitul de la Singapore este "in curs de aprobare". Jonathan Hallett, managerul circuitului, a afirmat insa ca organizatorii si partenerii sai sunt pe deplin de acord cu organizarea cursei in nocturna si considera ca, datorita climatului tropical, spectatorii se vor simti confortabil la un astfel de eveniment.

Cu toate acestea, Hallett a precizat: "Vom susitne o cursa pe timp de noapte numai daca FIA si Administratia Formulei 1 vor considera ca siguranta pilotilor si a spectatorilor nu va fi compromisa".

Comentarii (4)

  • pfff
    cursa pe timp de noapte!!! mi se pare o prostie (pt formula 1)
    Pai ca sa poti sa concurezi pe timp de noapte trebuie sa faci "zi" (nocturna etc.), nu poti sa pui faruri unei masini de f1, daca ii pui si un bat de chibrit i-ai stricat aerodinamica, dar mai ales cateva faruri, omg bernie asta e nebun
    0 0
  • varza
    da chiar si mie mi se pare o prostie....dar totodata mi se pare interesant :D o sa vedem cum o sa fie :D
    0 0
  • mi se pare normal
    cum cursele de nascar se pot desfasura noapte de ce nu si cele de f1. si asta este spre binele europenilor ca nu te mai trezesti la 3 dimineata sa te uiti la cursa.
    0 0
  • sharky_raduku
    man...
    oricum pe cursele de noapte nu cred ca o sa obtzii aceleashi performantze ca cele pe zi pentru ca pilotu` are acea "frica" in el cand vede cerul negru...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru