Sky: Alonso a semnat pe 3 ani cu BMW-Sauber

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 08.09.2008
Televiziunea italiana Sky sustine ca Fernando Alonso a semnat un contract pe 3 sezoane cu BMW-Sauber, intelegerea urmand sa fie valabila din 2009.

Cel mai interesant zvon de pe piata transferurilor este legat de posibila destinatie a lui Fernando Alonso pentru 2009.

Desi spaniolul a afirmat in nenumarate randuri ca nu a luat inca o decizie cu privire la viitorul sau, televiziunea italiana Sky sustine ca Alonso a semnat deja o intelegere valabila pe 3 ani cu BMW-Sauber.

Zvonul vine insa in contradictie cu speculatiile referitoare la sisrea lui Alonso la Ferrari in 2010.

Alonso nu a confirmat zvonurile, insa nici nu a dorit sa nege o eventuala despartire de Renault. "De saptamani spun ca mai voi gandi la viitorul meu la finalul lui septembrie. Prioritatea mea este sa ajut Renault sa termine pe locul 4 in clasamentul contructorilor", a declarat Alonso pentru publicatia germana Auto Motor und Sport.

Comentarii (11)

  • cam naspa!!!!
    oricum probabil vom avea mai mult spectacol in f1 din 2009 o sa fie putin mai echilibrate echipele !!!!
    0 0
  • simple zvonuri
    Ross Brawn has admitted that the team are waiting on Fernando Alonso to make a decision on his...
    0 0
  • Iar!
    Salut,iara frate cu stiri fantoma nu se poate asa ceva dupa ce te mai deruteza o stire ca asta mai incolo Alonso o sa spuna ca nu este adevarat ,cred ca s-a saturat si el sa spuna nu styu de cate ori ca va da raspunsul la sfarsitul lunii septembrie.M-i se pare o tampenie ca o televiziune sa faca asa ceva.Numai cand seful de la BMW va spune acest lucru atunci lucrurile va fi cu totu altceva......
    0 0
  • mda
    si totusi de ce a fost depunctata renault la stirea asta?pt ca o televiziune sustine ceva iar Alonso declara ca vrea sa ajute Renault..
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Mda
    A fost depunctata echipa Renault pentru ca este posibil ca Fernando sa plece de la el... iar acest lucru este negativ. Daca erau buni, Fernando ramanea la ei, dar.. daca vrea sa plece... se subintelege restul!
    0 0
  • Zvonuri....
    De curiozitate , am intrat pe site-ul SKY sa vad si eu stirea. Nicio vorba de asa cava. Se poate sa dati un link cu zvonul respectiv?? Iar daca maine Alonso dezminte zvonul, cum ramane cu punctele de azi? Pe toate site-urile de F1 apare stirea ca Alonso vrea sa ajute Ranault sa termine pe 4 iar voi postati un zvon si -5 pentru Renault. Vreau sa cred ca ati avut o zi mai neinspirata astazi in punctarea stirilor.
    0 0
  • @catalin70
    Informatia nu a fost publicata pe site-ul Sky, ci a fost difuzata pe postul de televiziune cu acelasi nume.
    Stirea referitoare la ambitia lui Alonso de a termina pe locul 4 cu Renault la constrctori a fost publicata aici: http://formula1.automarket.ro/stiri/articol/14595/alonso-motivat-sa-invinga-toyota.html.
    Daca stirea va fi dezmintita de partile implicate, punctele acordate aici vor fi retrase.
    0 0
  • @catalin70
    Iti dau niste linkuri unde este publicata aceasta stire : http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/news/detail/080907223027.shtml ; http://www.f1way.com/news/2008/september/7/alonso-signs-three-year-bmw-deal---report ; http://www.onestopstrategy.com/dailyf1news/nieuw/article/5514-Alonso+signs+three-year+BMW+deal+-+report.html
    0 0
  • Interesant
    Interesant o sa fie duelul Kubica - Alonso. Eu sper sa ajunga la BMW, dupa e treaba lor sa dezvolte masina ca piloti bun ar avea.
    0 0
  • nar fi rau
    foarte bine...BMW incepe sa devina o echipa buna cu piloti buni. Alonso merita maimult decat Renault :)
    0 0
  • nu cred
    ar fi o prostie sa semneze pe 3 ani cand ar putea ajunge la ferrari in 2010
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru