Spectatorii dau in judecata organizatorii MP al Japoniei

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 17.06.2008
Un grup de 109 fani ai Formulei 1 prezenti la Fuji anul trecut cer despagubiri de 175.000 de euro din cauza lipsei toaletelor.

Organizatorii Marelui Premiu al Japoniei de la Fuji au fost chemati in judecata de un grup de fani ai Formulei 1 prezenti la cursa de anul trecut. Motivul: acestia nu au acordat atentia cuvenita spectatorilor, numarul de toalete si de magazine cu alimente fiind foarte redus in comparatie cu numarul biletelor vandute.

In grupul de spectatori care au initiat actiunea de protest incheiata in Tribunal se afla 109 persoane, suma ceruta pentru daunele morale suferite ajungand la 175.000 de euro.

Comentarii (3)

  • haha
    am trait sa o aud si pe asta...ce cretini :))
    0 0
  • nu draga sharky_raduku ...
    eu cred ca tu inca esti un copil care nu a dus lipsa de nimic , iar aruncatul ambalajelor reciclabile pe jos e ceva obisnuit la tine , cretini sunt organizatorii avari , care nu viseaza decat bani , neglijand cerintele publicului , cum zicea vechea zicala "pe capul tau se clatina coroana" , asa ca , mai iesi pe afara , mergi prin alte orase si vezi cum e in alte locuri decat in jurul blocului .
    0 0
  • stai putin,
    poate sharky_raduku vorbea despre organiztori si nu despre cei 109 protestatari. sa nu tragem concluzii gresite.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru