Steve Nielsen este noul manager sportiv al Williams

de Daniel Popescu
Luni, 15.12.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Williams a anunţat luni recrutarea lui Steve Nielsen pe postul de manager sportiv. Britanicul a lucrat anterior ca director sportiv la Toro Rosso.

Sunt încântat să mă alătur unei echipei cu prestigiul celor de la Williams în ceea ce se anunţă o perioadă foarte interesantă la Grove după un sezon 2014 impresionant.

Steve Nielsen
Manager sportiv Williams
Williams continuă campania de recrutări în departamentul de conducere pentru sezonul 2015 al Formulei 1, după ce a anunţat numirea lui Steve Nielsen în funcţia de manager sportiv.

Britanicul se va ocupa practic de coordonarea angajaţilor echipei pe parcursul unui weekend de cursă, un rol foarte asemănător cu cel pe care l-a avut în ultimii doi ani la Scuderia Toro Rosso.

"Sunt încântat să mă alătur unei echipei cu prestigiul celor de la Williams în ceea ce se anunţă o perioadă foarte interesantă la Grove după un sezon 2014 impresionant. În acest rol voi fi capabil să mă asigur că operaţiunile noastre la circuite îşi menţin cea mai înaltă calitate şi că maximizam performanţele de pe circuit din punct de vedere sportiv.

Williams are o echipă de oameni talentaţi şi aştept cu nerăbdare să lucrez cu ei", a declarat el.

Înainte de a lucra la Toro Rosso, Nielsen a mai colaborat şi cu Caterham, însă cel mai mult este cunoscut pentru rolul de director sportiv deţinut timp de aproape 10 ani la echipa cu sediul de la Enstone, cunoscută anterior sub numele de Benetton şi Renault şi în prezent ca Lotus. El a mai lucrat însă şi pentru Tyrell, Honda şi Arrows.

În ultimul an, Williams a reuşit să-şi asigure şi serviciile directorului tehnic Pat Symonds şi şeful de performanţă pentru vehicule Rob Smedley.

Via Williams

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru