Stewart: "Nimeni nu este de neinlocuit"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 20.05.2008
Fostul campion mondial Jackie Stewart crede ca declaratiile lui Max Mosley despre rolul FIA in cadrul Formulei 1 sunt ridicole.

Presedintele FIA, Max Mosley, a trimis vineri o scrisoare tuturor membrilor forului mondial in care sustine ca FIA risca sa piarda controlul Formulei 1 in cazul in care va fi demis din functie la Adunarea Generala din 3 iunie. Cu toate acestea, fostul campion mondial Jackie Stewart considera ca actiunea lui Mosley este un act disperat de a-si pastra functia.

"Asta este ridicol", a declarat Stewart. "Nimeni nu este de neinlocuit. Daca Mosley ar muri maine, atunci FIA ar trebui sa-si continue munca".

Stewart este in conflict cu Max Mosley de mai mult timp, campionul mondial din 1969, 1971 si 1973 avand numeroase contre cu seful FIA in ultima perioada.

Comentarii (1)

  • Graba mare monsher
    Repede, repede va grabiti sa dati stirile de dimineata pana nu apuca lumea sa-si faca schimbari, iar acuma stati si meditati. Ce m-am suparat pe voi.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru