4xVIDEO: Ferrari lansează un simulator virtual de Formula 1 pe internet

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 02.09.2010
Fanii Scuderiei Ferrari se vor putea întrece într-un simulator virtual de Formula 1 la volanul monopostului F10, pe baza unei conexiuni la internet.

Scuderia Ferrari a anunţat lansarea unui simulator virtual de Formula 1 botezat Ferrari Virtual Academy, care va permite fanilor să concureze cu monopostul F10 pe trei circuite de Grand Prix.

Simulatorul va fi lansat în această lună şi, pentru început, vor fi disponibile numai trei circuite: Fiorano, Mugello (ambele circuite de casă ale Scuderiei) şi Nurburgring.

Fanii vor avea posibilitatea să concureze unul împotriva altuia în sistem de curse, iar cei care realizează cei mai buni timpi vor fi recompensaţi cu diverse produse purtând emblema Ferrari. Simulatorul va fi disponibil prin intermediul unui pachet software asemănător cu jocurile pentru PC disponibile pe piaţă, însă pentru rularea acestuia va fi necesară o conexiune la internet.

Primul pachet va fi lansat în 9 septembrie pe site-ul oficial al Academiei, va include numai circuitul de la Fiorano şi va avea un cost de achiziţie de 15 euro.

Iată cum va arăta simulatorul virtual de Formula 1 al Scuderiei Ferrari:

Comentarii (3)

  • simulator online
    Voi fi acolo.
    3 1
  • mobius
    ma mir
    ...chiar fara a fi fan Ferrari?
    1 1
  • @mobius
    n-ai de ce sa te miri. Eu nu vad niciun obstacol. Nu sta nimeni sa verifice cine este fan Ferrari si cine nu. Sunt fan F1 si mai ales "consumator" de simulatoare.
    Nu sunt fan Ferrari dar nici fan al unei alte echipe. Nu cred ca tehnologia extrema este detinuta de o singura echipa iar celelalte sunt varza. Am tinut cu Ferrari cand era Kimi acolo si doream sa fie pusa la dispozitia acestuia un monopost competitiv. Am tinut cu McLaren cand era Kimi acolo. Din acelasi motiv. Mi-a placut mai mult perioada cand era la McLaren chiar daca titlul a fost cucerit cu Ferrari.
    Cand am postat mai neplacut pentru unii a fost doar pentru ca mi se confirmau banuielile in privinta vreunui pilot, si taxam "ochelarii de cal" de pe nasul acestora.

    Initiativa Ferrari este binevenita. Sa vedem cum va fi pusa in practica. Si sper sa fie urmata ideea si de alte echipe.
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru