Super Aguri ar mai putea astepta pentru monopostul 2008

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 03.10.2007

Honda Racing trebuie sa-si construiasca o masina complet noua pentru anul viitor, astfel ca Super Aguri ar putea fi nevoita sa astepte masina pentru 2008 pana dupa startul unui nou sezon.

Seful echipei Honda, Nick Fry, a declarat: "Nu vom imparti masinile (cu Super Aguri) la testele din iarna. Daca regulile vor permite, obiectivul este ca Super Aguri sa aiba aceeasi masina ca noi anul viitor. Dar asta probabil nu se va intampla din prima etapa. Chiar daca capacitatea este ridicata, sa punem la punct doua masini in timp util nu este posibil. In consecinta, masinile pe care le testam de acum si pana la sfarsitul anului vor fi diferite. Ei vor face lucruri diferite de noi".

Dupa ce Honda a admis ca nu mai pot aduce imbunatatiri semnificative monopostului RA107, la iarna se va pune accentul pe testarea noului sistem electronic. "Am lucrat destul cu aceasta masina pentru a ne da seama ca nu mai putem invata multe de la acest concept", spune Fry. "Vom folosi restul anului pentru a acorda timp unor noi piloti, dar nu vom continua dezvoltarea la actuala masina".

Comentarii (4)

  • nu inteleg ceva...
    de ce la SA se scad doua puncte pentru ca mai asteapta pana lanseaza noua masina in timp ce STR ia trei puncte fiind in aceiasi situatie?
    0 0
  • Super Aguri - STR
    Pentru ca STR sustine ca ar fi mai usor pentru ei sa continue cu actuala masina + Tost lauda rezultatele echipei si spune ca se fac progrese.
    Pe de alta parte, Super Aguri nu poate avea masina, pentru ca trebuie sa stea la rand.
    0 0
  • Katalin
    SA-STR
    OK,inteleg. Pe de alta parte cine ar spune ca nu se munceste din greu si nu se fac progrese ;-)
    0 0
  • ce tampat
    in loc sa-ti testeze rabla pe 2 echipe (cu 2 piloti de test, 4 piloti de curse), boul prefera sa-l testeze TOCMAI pe idiotii de la Honda care anul acesta au mancat bataie de la super aguri. eu sincer cred ca-l deranjeaza acest fapt... tampitul
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru