Sutil: "Avem probleme cu pneurile"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 21.03.2008
Adrian Sutil este nemultimit de defectiunile motorului masinii Force India si de problemele intampinate cu pneurile soft.

Pilotul german a terminat antrenamentele pe locul 18, la aproape o secunda in urma coechipierul sau Giancarlo Fisichella, dupa o zi plina de probleme cauzate de monopostul sau.

"Dimineata am avut probleme cu motorul, iar a doua sesiune de dupa-amiaza nu a fost prea buna", a declarat Sutil dupa antrenamente. "Am avut din nou probleme cu noile pneuri - nu stiu daca s-a intamplat din cauza masinii sau a presiunii cauciucurilor, dar nu putem obtine timpi buni cu pneurile soft. Trebuie sa ne concentram pe asta si sa imbunatatim performantele de maine, pentru ca nu sunt multumit de rezultatele de astazi".

In schimb, Fisichella a avut o zi mult mai buna, dupa ce a reusit sa ajunga in primii 10. "Am facut o mare imbunatatire intre cele doua sesiuni", a precizat italianul. "Dimineata masina a fost subviratoare, iar apoi supraviratoare; a fost foarte inconstanta, dar apoi am facut un mare pas inainte si a fost mult mai bine in a doua sesiune. Din pacate, cand rulam cu un set nou de pneuri Glock mergea foarte lent pe mijlocul pistei si am pierdut 3 zecimi.

Asta nu este acceptabil, dar din fericire nu a fost vorba de sesiune de calificari".

Comentarii (1)

  • .
    iep
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru