Sutil confirmă negocierile cu Williams

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 09.12.2011
Adrian Sutil a recunoscut pentru prima oară că negociază semnarea unui contract cu Williams, însă susţine că nu ştie dacă va rămâne la Force India.

Presa internaţională speculează că Adrian Sutil va fi îndepărtat de la Force India după patru ani pentru a-i face loc lui Nico Hulkenberg, însă echipa indiană nu a confirmat încă informaţiile.

Germanul a admis însă recent că negociază cu mai multe echipe, iar vineri a confirmat pentru prima oară că una dintre acestea este Williams, care caută un înlocuitor pentru Rubens Barrichello.

"Da, cu siguranţă au fost câteva discuţii cu mai multe echipe de ceva timp, dar nu am semnat nimic. Cu siguranţă Williams este una dintre echipele care au un loc disponibil. Din păcate, nu pot să spun nimic despre negocieri, dar sper să avem o decizie până la jumătatea lunii decembrie", a precizat el pentru publicaţia Speed-Magazin.

În plus, Sutil susţine că nu ştie dacă zvonurile că Paul di Resta va continua la echipă sunt reale sau nu. "L-am învins pe Paul di Resta, dar a fost greu. A făcut o treabă bună şi m-a provocat pe tot parcursul anului. Nu ştiu dacă va rămâne la Force India, nu pot să spun.

Nu ştiu nimic despre contractul lui di Resta", a adăugat el.

Sutil avea şi opţiunea Renault pentru anul viitor, însă echipa de la Enstone l-a preferat în cele din urmă pe Romain Grosjean. Astfel, Williams a rămas singura echipă disponibilă pentru Sutil, însă pentru această poziţie se mai lupta Barrichello şi, mai nou, Bruno Senna şi Vitaly Petrov.

Via | ESPNF1

Taguri: Sutil, Williams

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru