Sutil, convins că va rămâne în Formula 1 în 2012

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 18.01.2012
Adrian Sutil a anunţat prin vocea managerului sau că va rămâne în Formula 1 şi în sezonul viitor, deşi singurul loc disponibil este la Hispania.

Adrian Sutil este în pericol să-şi încheie prematur cariera în Formula 1 după ce Williams a anunţat marţi semnarea unui contract cu Bruno Senna pentru sezonul viitor.

Pilotul german, înlocuit de Nico Hulkenberg la Force ndia la sfârşitul anului trecut, era considerat favorit să devină coechipierul lui Pastor Maldonado la Williams, însă acum singura sa opţiune ar fi Hispania Racing, cea mai slabă echipă de pe grila de start. Manfred Zimmermann, managerul pilotului german, afirmă însă că există două soluţii pentru ca Sutil să rămână în Formula 1 anul viitor.

"Negocierile cu Williams erau deja terminate la jumătatea lui decembrie, întrucât existau opinii diferite. Încă mai credem că vom fi în Formula 1 în 2012. Va fi un an de tranziţie pentru noi, pentru că ne facem planuri pe termen lung", a declarat Zimmermann pentru publicaţia Sport1.

Presa internaţională a speculat anterior că negocierile dintre Sutil şi Williams au intrat în impas din cauza faptului că Sutil a solicitat un contract pe un singur an.

De altfel, este posibil ca germanul să încerce să devină pilot de rezervă la una dintre echipele de top cu scopul de a fi disponibil în sezonul 2013, atunci când McLaren, Red Bull, Ferrari şi Mercedes AMG vor avea câte un loc disponibil.

Via | GMM

Comentarii (2)

  • BackonYou
    Sutil
    Merita sa fie pilot de rezerva la Mclaren, parerea mea :).
    1 0
  • bogdan
    MESAJ
    MERITA
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru