Sutil neagă negocierile cu Williams

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 20.09.2011
Managerul lui Adrian Sutil susţine că pilotul german nu negociază o plecare la Williams în 2012 şi că prioritatea sa este să rămână la Force India.

Presa internaţională speculează de mai multe săptămâni că Williams caută un înlocuitor pentru Rubens Barrichello pentru sezonul 2012, una dintre cele mai bune opţiuni de pe piaţa transferurilor fiind Adrian Sutil.

Una dintre explicaţii este că germanul este experimentat şi poate aduce compania Medion ca sponsor în cadrul echipei, în condiţiile în care Williams are nevoie de bani.

Zvonurile au luat amploare după ce germanul a fost văzut la sediul echipei britanice, însă Manfred Zimmermann, managerul său, a infirmat ipoteza şi susţine că obiectivul principal al pilotului este să-şi prelungească contractul cu Force India scadent la finalul acestui an.

"Prima noastră opţiune pentru 2012 este Force India. În acest moment nu discutăm cu alte echipe. Adrian nu are nevoie să aducă sponsori sau bani în cadrul unei echipe. În ultimii doi ani luptă pentru un loc în primii 10 în campionatul mondial. Medion a luat decizia (n.r - de a-l sponsoriza pe Sutil)  după ce am semnat contractul.

Dacă există o ofertă bună devin sponsorul echipei, dacă nu, nu", a explicat Zimmermann pentru publicaţia Sportsmail.

Un alt pilot creditat cu şanse să ajungă la Williams este Kimi Raikkonen, care a fost de asemenea văzut recent la sediul echipei britanice.

Via | F1Times

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru