Sutil susţine că are contract pentru 2015, deşi Sauber a anunţat deja ambii piloţi

de Daniel Popescu
Joi, 06.11.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Adrian Sutil susţine că are contract valabil cu Sauber pentru sezonul 2015, în ciuda faptului că echipa a semnat înţelegeri cu Marcus Ericsson şi Felipe Nasr.

Au confirmat doi piloţi, dar asta nu înseamnă că cei doi piloţi vor concura.

Adrian Sutil
Pilot Sauber
Sauber s-ar putea cofrunta cu un proces din partea lui Adrian Sutil după ce şi-a definitivat linia de piloţi pentru sezonul 2015 prin semnarea unor contracte cu Marcus Ericsson şi Felipe Nasr.

Adrian Sutil, unul dintre piloţii actuali ai echipei, susţine că a sosit la Sauber în 2014 pe baza unui contract pe doi ani şi nu înţelege situaţia, însă speră să poată discuta cu oficialii echipei despre acest subiect.

"Sunt anumite lucruri la care trebuie să ne uităm. Au confirmat doi piloţi, dar asta nu înseamnă că cei doi piloţi vor concura. Nu există nicio schimbare reală între weekendul trecut şi acest weekend. Este doar un anunţ şi acum, în situaţia mea, trebuie să discutăm şi să rezolvăm lucrurile", a declarat germanul.

Iniţial, presa internaţională anticipa că al doilea loc al echipei va fi ocupat de pilotul de rezervă Giedo van der Garde, despre care se afirmă că ar fi semnat de asemenea un contract preliminar cu echipa, fără ca acesta să fie oficializat.

Presa internaţională a lansat ipoteza potrivit căreia Sauber a fost presată de Banco do Brasil, sponsorul lui Nasr, să confirme prematur înţelegerea ca parte a unui acord estimat la 24 de milioane de dolari.

De asemenea, Ericsson a plătit 20 de milioane de dolari pentru a obţine postul, astfel că Sauber a atras venituri de circa 44 de milioane de dolari prin semnarea contractelor cu cei doi piloţi.

Via SkySports 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru