Sutil vrea să clarifice rapid contractul pentru 2012

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 24.10.2011
Adrian Sutil a sugerat că are numeroase oferte din partea echipelor rivale, motiv pentru care nu vrea să aştepte până în decembrie un anunţ oficial din partea celor de la Force India.

Presa internaţională a relatat la finalul săptămânii trecute că Nico Hulkenberg a semnat cu Force India pentru sezonul 2012 al Formulei 1, urmând să facă pereche cu Paul di Resta.

Înţelegerea implică îndepărtarea de la echipă a lui Adrian Sutil, care nu a fost încă informat despre această situaţie. Germanul a admis însă că va discuta în curând cu coproprietarul Vijay Mallya pentru a-şi clarifica viitorul.

"Nu pot aştepta până în decembrie. Vreau să vorbesc foarte curând cu Mallya şi să văd ce idei are. Nu trebuie să aştept atât de mult timp pentru un loc. Cred că ştiu ce pot să fac, motiv pentru care nu mă simt în nesiguranţă", a declarat el pentru agenţia de presă Reuters.

Sutil sugerează astfel că are şi alte opţiuni pentru sezonul următor în cazul în care informaţiile din presă se vor adeveri. De serviciile sale sunt interesate atât Williams, care caută un înlocuitor pentru Rubens Barrichello, cât şi Renault, în cazul în care Robert Kubica nu va fi apt să revină.

Şansele de a semna cu Williams depind în mare măsură şi de rezultatul negocierilor cu Kimi Raikkonen, despre care se afirmă că este dorit la echipa de o bancă din Qatar.

De altfel, presa finlandeză susţine că Fran Williams a vizitat recent Qatar şi Arabia Saudită cu scopul de a găsi sponsori pentru echipă.

Via | Reuters | GMM

Comentarii (1)

  • ar fi bun
    Dupa declaratiiile zeflemiste mai mult ca sigur va pleca de la echipa indiana. Ar fi bun pt Renault daca nu isi revine Kubica. O linie Sutil-Grosjean cred ca ar arata mult mai multe decat pilotii de acum. Rusul parca acum debuteaza ( ciocneste pe toata lumea - nu progreseaza deloc) iar Senna nush ce e cu el dar nu arata mai nimic...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru