Symonds: "Avem dileme in privinta dezvoltarii"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 28.05.2008
Pat Symonds spune ca in prezent nu stie daca este mai importanta alocarea resurselor pentru monopostul R28 sau concentrarea pe masina de anul viitor.

Regulamentul tehnic pentru sezonul 2009 va suferi numeroase modificari, motiv pentru care unele echipe, cum ar fi Honda, au anuntat deja ca se vor concentra pe masina de anul viitor. Pentru echipa condusa de Flavio Briatore o decizie in acest sens este mai dificil de luat, in contextul in care francezii nu au in prezent performante rezonabile.

Directorul departamentului de inginerie, Pat Symonds, a admis ca aceasta este una dintre dilemele cu care se confrunta francezii in acest moment. "Intotdeauna este dificil, iar nivelul de dificultate depinde de doi factori majori: unul este locul ocupat in clasament, iar altul ce poti obtine in campionat. Nu este nimic gresit in a continua dezvoltarea daca totul se poate aplica si anul viitor, dar din pacate de data asta putine se pot aplica masinii de anul viitor".

"Masina urmatoare este un animal foarte diferit, exista reguli aerodinamice complet diferite, sistemul KERS, pneurile slick, o multime de lucruri care vor face masina foarte diferita.

Asa ca este mult mai important sa incepem dezvoltarea cat mai curand. Iar asta face lucrurile foarte dificile pentru noi. Suntem o echipa mare, dar nu suficient de mare pentru a gestiona doua proiecte mari", a mai precizat oficialul echipei franceze.

Comentarii (1)

  • doar asa
    dar nu pot sa nu remarc ca renault e punctata pentru ca nu are habar ce sa faca.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru