Tensiuni la Renault

Publicat Marti, 05.06.2007

Heikki Kovalainen, pilotul finlandez al celor de la Renault, a declarat ca nu il place pe Nelson Piquet Jr, pilotul de teste al francezilor si coechipierul sau.

"Ca sa fiu sincer, nu stiu prea multe lucruri despre ei (Nelson Piquet si Nigel Mansell), eram prea mic pe vremea cand ei concurau. In schimb, pot sa spun ca nu-mi place deloc de Nelson Piquet Jr.", a declarat finlandezul din echipa lui Flavio Briatore.

 Aceste tensiuni vin tocmai inainte de Marele Premiu al Canadei, acolo unde oficialii francezi spera intr-o evolutie cat mai buna a echipei care inca detine titlul mondial la constructori.

Comentarii (17)

  • - PIQUET
    pai trebuia sa-i scadeti lui piquet
    0 0
  • !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    de ce -5 lui kova. este aberant omul a zis ca nu ii place piq jr. trebuia sa-i scadeti acestuia din urma
    0 0
  • normal k nu ii place ...
    nu ii place pentru ca piquet il cam bate la curu' gol pe heiki ... si ar dori si el sa dispute cateva curse in postura de titular ...
    0 0
  • HALAL INTERPRETARE, N-AM CE ZICE!
    Ati dat o interpretare ca la Intorsura Buzaului! Dati puncte in top pentru mizilicuri si taiati in carne vie pentru o declaratie sincera! Spunrti-mi de unde ati dedus ca sunt tensiuni in echipa, din aceasta declaratie??????? Heikki Kovalainen has given a noteworthy insight into his relationship with his Renault team colleague Nelson Piquet Jr.

    Kovalainen has had a difficult start to his rookie season as the French squad's race driver, after testing for the team last year.

    Waiting in the wings in the Renault pit garage, meanwhile, is 21-year-old Piquet Jr, who filled Kovalainen's test-seat shoes this year and wants to move into a racing cockpit no later than 2008.

    In a blithe interview with ITV Kovalainen was asked which famous racer he most admired - 1992 title winner Nigel Mansell or triple world champion Nelson Piquet.

    He answered: "To be honest I don't really know them so well – it was too early for me when they were racing. (But) I don't really like Piquet Junior so much, so maybe Mansell."
    0 0
  • profesionalism, obiectivism = 0!
    uite cum am pierut 5 pct si m-am indepartat de locul 1 in clasamentul provizoriu pe etapa, pe baza unui puncatj neserios. as vrea sa imi explice si mie un "oficial" al concursului cum se face exact punctajul asta. eu am citit si pe forum, am obs si stirile si pot sa spun ca pct de dau fara nici un fel de relevanta in majoritatea cazurilor.
    in stire este vb despre un interview dat de kova la o emisiune in care a fost intrebat despre preferintele sale intre piq senior si mansell. omul a spus ca prefera mansell pt ca nu ii place de piq junior. eu din stirea asta inteleg un -3 pt piq junior si in nici un caz -3 pt renault si -5 pt kova. este aberant si dea dreptul strigator la cer. VREAU O EXPLIXATIE CLARA DOMNII MEI pt ca astfel va descalificati complet, daca nu a-ti facut-o deja, in ceea ce priveste acest concurs, deja foarte controversat in ceea ce priveste pctajele.

    Imi este sila!
    0 0
  • Sincer? Imi vine sa vomit...
    Cum de nu l-ati depunctat si pe Giancarlo Fisichella? La stilul vostru ne puteam astepta si la asa ceva!
    0 0
  • !
    asa mai merge :D
    0 0
  • mircea
    ...
    Sorry, a fost o simpla neintelegere. Da' nu va mai aprindeti asa, fratilor, trebuie doar sa explicati si noi analizam :)

    E simplu.
    0 0
  • OK
    Dar cu Renault ce aveti ,fratilor?!?!?!?!
    0 0
  • !!
    ciudat faptul ca mi-au scazut cele 5 puncte dar nu au revenit dupa ce s-a modificat stirea...super!!abea astept sa vad ce se intampla in continuare...sunt curios pentru stirea asta o sa mai ia Hamilton +75...sau Hamilton o sa ia oricum +200 din oficiu....nu este corect. Am un prieten care nu a modificat deloc echipa de la cursa si era ieri pe locul 85....atzi ghicit cu Hamilton si cu McLaren...tare nu? Foarte corect punctajul....Bafta in continuare ! Si urmaritzi stirile...chiar nu conteaza...
    0 0
  • Aud?
    Iar Nelson Piquet Jr. ce vina are? Tot nu inteleg! Dar de ... poate pricepem cu totii mai greu decat "altii"!!!
    0 0
  • Mircea Mester
    OK
    Ajunge. Calmati-va. Punctajele sunt date dupa o grila clara, nu e cazul sa va lamentati. Puteti accepta, asa cum accepta toti cei inscrisi in acest concurs, sau puteti face pe haiducii incercand sa va atrageti partea leului din pucntul de vedere al echipei voastre, si atunci nu inseamna decat ca va vedeti interesul si atat.

    Orice comentariu leagt de punctajul acestei stiri va fi sters de acum. Pentru cei noi care nu si-au dat seama pana acum cum se puncteaza stirile pe F1 Champ, forumul va asteapta.
    Bafta.
    0 0
  • De ce?
    De ce ai sters comentariul? Era dreptul la replicile tale si nici decum legat de aceasta stire, ci o apreciere generala a lipsei de profesionalism de care ati dat dovada! Ai sa stergi si acest comentariu?
    0 0
  • oficial F1 Champ
    Orice comentariu legat de punctaj va fi sters! S-a ajuns prea departe cu aceasta nebunie legata de punctaj. V-am oferit explicatiile necesare privind modul de punctare! Va multumim de intelegere!
    0 0
  • BWEK!
    Ati facut-o de "cacao" si astazi "oficiosilor" cu interpretarile voastre! Sunteti mari!
    0 0
  • ...
    bine ca m-am ferit de stirea asta.
    mai era una de 3 pct.cu Kovalainen cu clasicul "voi face mai bine la Montreal", dar m-am gandit ca apare si asta si punctarea poate fi periculoasa.
    plus ca azi chiar am avut de unde alege.
    0 0
  • haha
    pai Heikki sa fie sigur ca niciodata nu o sa fie la Renault un al doilea Alonso ............dar Nelsinho are toata sansa in viitor..................
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru