Teste Paul Ricard, ziua 3: Trulli, liderul zilei

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 16.05.2008
Jarno Trulli a incheiat testele de la Paul Ricard pe primul loc intr-o zi afectata de ploaie.

In ultima zi de teste de pe circuitul de la Paul Ricard echipele au utilizat o configuratie asemantoarea cu cea pe care o vor intalni la Marele Premiu al Canadei din luna iunie.

Ploaia a afectat serios programul echipelor, iar pilotul echipei Toyota, Jarno Trulli, a reusit sa stabileasca cel mai bun timp al zilei.

Italianul a fost cu trei zecimi de secunda mai rapid decat Nelson Piquet Jr, in timp ce testerul McLaren, Pedro de la Rosa, a terminat pe locul 3.

Aflat la volanul noului monopost STR3, Sebastian Vettel a terminat testele pe locul 4, in fata brazilianului Felipe Massa de la Ferrari.

Iata rezultatele complete ale zilei:  

 Loc  Pilot  Echipa  Timp  Tururi
 1  Jarno Trulli
 Toyota  1:31.360  26
 2  Nelson Piquet Jr
 Renault  1:31.634  60
 3  Pedro de la Rosa
 McLaren  1:32.143  53
 4  Sebastian Vettel
 Toro Rosso
 1:32.480  49
 5  Felipe Massa
 Ferrari  1:33.246  19
 6  Nick Heidfeld
 BMW-Sauber  1:33.371  30
 7  Sebastien Buemi
 Red Bull
 1:34.064  16
 8  Giancarlo Fisichella
 Force India  1:34.071  31
 9  Jenson Button
 Honda  1:36.501  19
 10  Adrian Sutil
 Force India
 1:43.877  13
 11  Nico Hulkenberg
 Williams  1:44.741  35

 

Comentarii (24)

  • .................
    ......no comment.........trebuiau studiate site-urile cu "vremea".........oricine stie ca Massa e varza pe ploaie.........:))
    0 0
  • si?
    si de la platinum pe cine luai? pe Heidfeld care nu a punctat deloc?
    0 0
  • Cine este F1 Champ Team ???
    Mereu ,dar absolut mereu ,are echipa perfecta !!! ori este clarvazator ...ori vrajitor ...ori Profesionist in programare ,imi vine greu sa cred ca cineva le nimereste asa bine,mai ales dupa o zii in care ploaia a dat peste cap toate echipele
    0 0
  • puncte
    cate puncte a-ti reusit sa adunati? eu 135, fara sa fi facut vraji...
    0 0
  • puncte
    am adunat aproape maxim 150 ! apropo f1 champteam merge impecabil...e cumva o echipa a celor care lucreaza aicea si e etalon ......maxim de puncte ca altfel e imposibil.......merge perfect! poate careva sa-mi raspunda si mie! daca e asa eu zic sa nu mai jucam ca nu are sens vor baietii bani si excursia in turcia nu ai ce sa le faci! Mult noroc tuturora
    0 0
  • andrei_salomie...160 este maxim de puncte astazi
    Eram la 25 puncte in spatele lui si acum sunt la 130 ,eu am luat 55(ce ma doare ) si el maxim...nu e prima data si evident ca am un semn de intrebare
    0 0
  • nesimtire
    Si eu cred ca se fac iregularitati. Cine merge pe mana lui Piquet care a fost un dezastru de la inceputul campionatului iar ieri a fost cel mai slab din echipa Gold
    0 0
  • paul30
    Nu aveai nevoie de Piquet sa faci 160 puncte Massa/McLaren/de la Rosa ; Trulli/Toyota ; Vettel/STR /Buemi
    0 0
  • intrebare
    ar fi putut oare acest f1 champ team sa faca schimbari in timpul testelor cand schimbarile au fost blocate?
    0 0
  • Intrebare
    Am si eu o problema, de mai multe saptamani nu pot sa schimb pilotul de teste de la platinum... A mai patit cineva asta???
    0 0
  • sorcerer..or not...
    fiindca au mai observat si altii, deduc ca nu poate fi interpretat sa m...si capra vecinului...dar chiar e dubios cat de 'in plin' merge F1champ team mereu...e greu sa nu te gandesti ca are pe cineva 'aici'...fiindca oamenii in general sunt supusi tentatiilor au fost gandite organisme de control; pe voi cine va controleaza??
    si acum voi, administratorii, ar trebui sa nu va enervati, ci sa ne eliminati suspiciunile.
    toate cele bune
    0 0
  • curci
    ba ce va certati ca niste curci?nu vedeti ca tot concursu asta e vrajala curata?cel care ia banu grosu sunt astia ,mirciulica,daniel si voua va da tricouri,cani,pufuleti si mai si rad de voi ca va certati pe puncte pe aici.
    0 0
  • F1Champ Team
    voi va intrebati daca echipa asta nu fraudeaza, sau ca e a adminilor, eu am alta dilema. Parerea mea , F1 Champ Team si GA Formula 1 Team sunt ale aceluaisi manager. E prea izbitoare asemanarea... oras, data inscriere in concurs, pana si performantele...
    0 0
  • mircea
    Mircea Mester
    Deci, dragii mei prieteni...

    Echipa F1 Champ nu are nevoie de un concurs de genul asta pentru a ajunge la un MP de Formula 1. Putem sa mergem acolo si fara sa stam un an intreg si sa ne batem cu puncte, cu echipe, cu stiri, si asa mai departe.

    GA Formula 1 si F1 Champ Team sunt aceeasi persoana. ID-ul sau - dupa care era cunoscut si anul trecut, pentru ca acest user a jucat si in 2007 - este adriangiorgi.

    Daca stii pilotii si ai ceva "cunostinte" de noroc, iti pot iesi. Vor exista intotdeauna suspiciuni legate de castigatori, ca suntem in tara tuturor posibilitatilor. Va garantez insa cu numele meu faptul ca am facut acest concurs exclusiv pentru fanii F1 care vor sa simta altfel un sezon. Nu am de gand sa fraudez, sa gandesc altfel, nu merita si e un nume in joc. Ambele echipe de care va aminteam mai sus sunt din Deva. Nu stiu pe nimeni acolo si am trecut de doua ori prin acel oras, in drum spre Europa.

    Merci pentru participare aici si felicitari tuturor celor care au avut inspiratie astazi.
    0 0
  • Msi Mircea
    Iti mutumesc pt raspuns, asta vroiam sa stiu. bravo lui ca puncteaza cu 2 echipe. Aaa...si in drum spre Europa , ai mai trecut si prin Arad :D
    0 0
  • scuze
    imi cer scuze pt cele afirmate fatza de cei care organizeaza acest concurs! eram nervos am maine examen .........! Nb si multa bafta
    0 0
  • life goes on..
    Mircea, garantarea cu numele, pt mine, personal, e suficienta.
    Insa, imi mentin parerea ca acest concurs este mai mult o loterie, pt ca:
    - nu este fair sa ai mai mult de 1 echipa; clar este relaxant, si fie doar si cu 2 echipe nu prea ai cum s-o dai in bara...(e oarecum o forma de fraudare legala)
    - ati introdus pariurile, care nu au ce cauta intr-un concurs.
    Ca sunt multi care nu au nici o retinere in avea cel puin 2 echipe nu ma mira, dar dc as fi in pozitia voastra, nu as permite acest lucru.
    Si de aici imi vine si o idee pt clasamente, in formula in care se desfasoara acum concursul: prezentati separat clasamente pt useri cu 1 singura echipa si pt cei cu mai multe echipe.
    Astept un raspuns.,
    Multumesc,
    Marius
    0 0
  • 150 pct
    eu am avut aproape maxim 150.nu e greu sa faci pct dak iti dai interesu dar trebuie sa ai si timp.Eu din pacate nu am prea mult timp si ma trag in jos tare stirile pt ca nu am intotdeauna un calculator langa mine.Ar trebui sa ganditi mai mult si sa va plangeti mai putin
    0 0
  • viduk & restu cu punctaj peste 140 in ultima zii de teste
    Chiar nu inteleg cum a putut pune cineva pe toyota si Jarno la Gold din moment ce in primele 2 zile nu au facut nimic prin care sa iasa in evidenta,asta nu e stiinta..pur si simplu noroc,s-a mers la risc ...sa inteleg ca daca nu ploua si Jarno era undeva pe locul 6-7 multi nu faceau 75-80 puncte...in fine,iau de buna ce spune Mircea si o sa fiu mai atent la starea vremii cand au loc teste
    0 0
  • @reddog
    .........omu' a zis ca n-are timp........cred ca asa i-a ramas echipa, din zilele trecute.....gandire intensa, adica........:))
    0 0
  • ....stiri.........
    .........azi n-avem stiri???
    0 0
  • teste
    Ganditi prost eu am facut tot 150 de puncte si am mers pe Jarno pt ca m-am gandit ca e cel mai in masura sa intre in primii 5! Care mai erau alternativele pique care e praf si button! Si am avut de ales intre But si Jarno am ales Jarno...a fost si putin noroc ! Orice concurs e bazat si pe noroc!
    0 0
  • Cum a ales F1 Champ Team combinatia perfecta...
    Parerea mea e ca a stiut timpii de pana la ora12:00. Stiind ca a inceput ploaia era logic ca ceilalti concurenti nu mai aveau cum bate timpii scosi pe uscat. Testele astea incep de dimineatza, nu de la ora 13 cand se blocheaza schimbarile.... Eu din pacate am fost in delegatie si am aflat timpii de dimineata pe la ora 13:30, cand era prea tarziu...
    0 0
  • PT ADMIN
    Am vrut sa schimb azi echipa de la gold cu o alta, dar din eroare am bifat-o tot pe cea care o aveam si am salvat. Acum nu mai pot sa o schimb, nu mai e activa. Cred ca e o gresala care trebuie remediata. Logic, nu poti sa schimbi o echipa cu aceeasi echipa, adica cu alte cuvinte nici nu schimbi nimic. Verificati va rog, astept raspuns. Viola. Mersi.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru