Theissen: "Nu am blocat venirea lui Hamilton la Williams"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 10.04.2008
Mario Theissen a negat ca ar fi blocat venirea lui Lewis Hamilton la Williams in 2004, cand BMW motoriza echipa lui Frank Williams.

Copropietarul echipei Williams, Patrick Head, a dezvaluit in luna martie ca a avut oportunitatea de a semna un contract cu Lewis Hamilton pe vremea cand britanicul concura in F3 Euro Series, insa a sustinut ca intelegerea a picat pentru ca Mario Theissen nu a fost interesat.

"M-au sunat si m-au intrebat daca pot veni sa ma vada. Iar ei au venit si mi-au spus ca Ron Dennis (n.r - seful McLaren) a renuntat la ei. La momentul respectiv eram motorizati de BMW si cred ca Frank Williams i-a spus lui Mario Theissen (n.r - directorul de motorsport al BMW):

'Uite, tipul asta pare destul de bun si a venit la noi cerandu-ne ajutorul'. Apoi, Theissen a replicat ca nu sunt pregatiti sa ofere sprijin, iar noi nu eram in masura sa il putem finanta pe Hamilton. Dar l-am fi putut avea pe Hamilton intr-un Williams", a declarat Head la vemea respectiva.

Totusi, Theissen neaga ca Williams au avut intr-adevar posibilitatea de a semna cu Hamilton. "Nu a fost vorba despre o oportunitate reala", a declarat Theissen referindu-se la acest caz.

"Am avut discutii, dar era evident ca Hamilton este protejatul McLaren. Asa ca nu m-am mai interesat".

Comentarii (2)

  • culmea
    Puncteaza +3 pe Theissen care e personajul negativ in stire si cu -3p pe Williams;
    0 0
  • nu stii?
    se puncteaza actiuni din ani anteriori "Mario Theissen a negat ca ar fi blocat venirea lui Lewis Hamilton la Williams in 2004"
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru