Theissen: "Nu comentam zvonurile despre Alonso la BMW"

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 10.09.2008
Mario Theissen refuza sa intareasca speculatiile legate de viitorul lui Fernando Alonso. Presa spaniola continua insa sa sustina ca pilotul Renault va trece la BMW.

Sefii BMW refuza sa comenteze zvonurile conform carora Fernando Alonso va deveni pilotul echipei incepand cu 2009. Desi presa spaniola a publicat deja informatii conform carora Alonso il va inlocui pe Heidfeld si va deveni coleg cu prietenul sau Robert Kubica, Mario Theissen sustine ca totul se afla in zona speculatiilor.

"Refuz sa contribui la aceste speculatii. Decizia legata de viitorii nostri piloti titulari a fost deocamdata amanata. Vom anunta insa, pana la sfarsitul anului, linia de piloti din 2009", spune Theissen. Conform publicatiei Marca, BMW il va confirma pe Alonso ca titular imediat dupa terminarea Marelui Premiu de la Monza.

Comentarii (3)

  • ?????
    Theissen si Kubica nu sunt punctati?
    0 0
  • Mircea Mester
    Puncte
    Kubica nu are nicio legatura cu miscarile de la BMW. Nu vad de ce ar trebui sa primeasca puncte

    Theissen a facut o declaratie prin care nu spune nimic. Daca nu ar fi spus asta, nu s-ar fi schimbat nimic fata de ce exista dupa declaratie.
    0 0
  • ????
    ba Kubica are cea mai mare legatura cu aceste miscari, chiar daca indirect.....din cauza lui poate fi pus Heidfeld pe "verde"......si declaratii punctate in care nu se spune nimic sau, mai rau, oricine isi da cu parerea despre orice, am mai vazut.......
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru