Theissen: "Suntem optimisti inainte de Montreal"

Publicat Miercuri, 30.05.2007

Mario Theissen, boss-ul celor de la BMW, se declara optimist inainte de Marele Premiu al Canadei, acolo unde spera in obtinerea de puncte.

"Am adunat deja 30 de puncte, ceea ce este aproape cam cat am facut in tot sezonul trecut. Asteptam cu interes cursa de la Montreal, pentru ca acel circuit ofera multe spatii, lucru agreat de masinile noastre", este de parere Theissen.

Oficialii celor de la BMW spera ca dupa cursa canadiana echipa sa ajunga la cel putin 36 de puncte, atat cat au avut la finalul sezonului trecut.

Comentarii (15)

  • STIATI CA .....
    Championship leader Fernando Alonso says Ferrari are the favourites for F1's upcoming trek to North America.
    0 0
  • !
    Stiam...dar am efectuat schimbarea pe ziua de azi pe BMW SAUBER. Am crezut ca numai doua echipe sunt punctate: "Ferrari" si "McLaren". Si la piloti la fel: Hamilton, Raikkonen, Massa, Alonso. Au aparut stiri si despre alti piloti...:(
    0 0
  • mi-am schimbat parerea
    Mai kentu..tu faci aici public service? mai era unu care se gasise sa scrie ce piloti participa la teste inaintea Automarket. Nu te intereseaza catusi de putin sa avansezi si tu?

    Acum legat de Theissen. Destept tipul si foarte muncitor. S-a alaturat lui BMW din 77 , si a inceput sa se ocupe dupa un timp de departamentul sport. Dupa problemele de la Williams , BMW i-a incredintat acest proiect ambitios sa vina cu o echipa de uzina. Si in 2 ani ajunge a 3-a putere in F1. Si pun pariu ca nu e doar datorita fortei financiare BMW, ci mai mult mustaciosului. Pacat ca il au pe Heidfeld care nu imi place deloc; iar daca il aduc pe Vettel ...e si mai trist.
    Imi place de Theissen...dupa Jonathan Neale
    Managing Director la Mclaren, mustaciosul este un model.
    0 0
  • PT. GIANNIG!
    E cam greu daca nu imposibil sa avansezi, cand ai o diferenta mare de credite fata de primii clasati (care de fapt sunt si printre primii inscrisi in concurs),asa incat nu prea am sanse sa ajung intre primii 10! Si asta doar din lipsa de credite si nu din lipsa de inspiratie, ci doar din cauza faptului ca nu imi pot permite sa cumpar ceva de "calitate"! ASTA ESTE PROBLEMA ACESTUI CONCURS! Te-ai inscris printre ultimii, acolo ramai! Asa ca nu putem "discuta de la egal la egal"!
    0 0
  • Adrian
    Re: Pt. Giannig!
    S-a facut o regularizare la cam 2 sapt. dupa ce s-a inceptu concursul, eu as spune sa se faca una tot la 4 sapt.
    0 0
  • foarte prost organizat...
    este organizat prost de la inceput...ideea este ca la fiecare etapa toti concurentii sa dispuna de un nr egal de puncte,ce rezulta la sfarsitul etapei din "jonglerii" se aduna la general...ar mai fi o sansa si pentru cei inscrisi tarziu in concurs...ar fi satisfacuti ca pot juca de la egal la egal cu cei inscrisi primii...in rest nicio sansa
    0 0
  • DA!!!!!!
    Are dreptate KENTU!!!!!!!!!! As fi curios cum ar sta situatia daca ar porni toata lumea cu acelasi numar de credite la fiecare inceput de etapa(asta e chiar o propunere pentru organizatorii acestui concurs, pentru a da sanse egale tuturor)! Astfel incat nu va mai umflati in pene, pentru ca rezultatele nu sunt elocvente!!!!!!!!!!!!
    0 0
  • PRIMILOR CLASATI!
    Ia incercati sa faceti puncte lasandu-va vreo 4000 - 5000 de credite in banca! Aveti tupeul???
    0 0
  • OLE!
    Asa kentu! Da-le tema de casa! Vad ca n-au curajul sa-ti raspunda nici unul din cei clasati in TOP!
    0 0
  • F.B.!
    Exceptional punctaj! Cum de ati reusit sa dati atat de multe puncte celor de la BMW? Cu ce este mai valoroasa declaratia lui Alonso? Aud???
    0 0
  • imi pare rau, dar plangeti propria neputinta
    Am avut si 8000 credite in banca pentru ca se poate. Asta era in perioada testelor la Paul Ricard. Imi pare rau ca nu ai inteles ca daca sporavaiesti asa usor informatii, situatia nu se poate decat pastra sau inrautati.

    Eu am inceput sa urmaresc jocul abia dupa Sakir, pe care l-am terminat pe 127 la general, 500 la etapa. Inainte de duminica de la Monaco eram pe 4 la general si 2 la etapa. Cele 550 puncte diferenta la general fata de Goosy, ii permiteau sa aleaga ce era mai bun, deci fara risc clar nu aveam nici o sansa de castig. N-a iesit de data asta, ca nici Ron nu a riscat..uite cu ce circ s-a ales; dar datele viitoare ar putea iesi. Uite cazul lui Theissen...s-a bazat pe SC si acesta nu a aparut niciodata. Daca aparea putea aveam acum mai mult de 36 puncte cat tot anul trecut. Trebuia insa sa incerce o masina sa o califice mai in fata, chiar nu avea nimic de pierdut.

    Dar asta e singura solutie. Dupa Sahkir aveam un deficit de 2000-3000 credite, pe care le-am redus dupa o cursa atent calculata in Spania si niste teste la doar 550. Poti si tu alege calitate, dar cu anumite riscuri in alte parti, dar in 3 etape poti reduce handicapul.
    Puncte multe se dau in curse acolo trebuie ales destept. Avansul lui Goosy e de 548 puncte acum fata de urmatorul clasat,ceea ce este enorm. Are informatiile intotdeauna la indemana si simte momentul cand sa schimbe. Dar in curse nu va alege intotdeauna optim.

    Deci nu va mai plangeti, ponderati atenti la curse ce e de facut.
    0 0
  • ...
    mai sunt si alte concursuri internationale de F1 manager, probabil pe aceleasi reguli; nu este o premiera ce face Automarket.
    0 0
  • proasta organizare
    cum poti sa i ajungi pe primi clasati daca nu ai credite egale la fiecare etapa acolo se vede adevarata clasa de manager, daca toti avem credite egale la inceputul fiecarei etape vom avea cu totii sansa de a castiga dar asa mai greu sau mai bine zis imposibil
    0 0
  • $
    ar trebuii sa faca concurs shi de motogp shi de world ralyy champ. ar fi interesant nu ???????????
    0 0
  • rusinica
    de ce mc laren are25 de pct shi bmw doar 3 care-i diferentza , 6 stiri din 10 mam saturat
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru