Todt, dezamagit de prestatia Scuderiei la Monza

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 10.09.2007

Jean Todt s-a declarat foarte dezamagit de prestatia echipei Ferrari in Marele Premiu al Italiei, dupa ce Kimi Raikkonen nu a reusit decat un loc 3, iar Felipe Massa a fost nevoit sa abandoneze.

“Suntem foarte dezamagiti pentru ca nu am reusit sa obtinem un rezultat mai bun decat locul 3 al lui Raikkonen. Massa a fost nevoit sa abandoneze inca de la inceputul cursei din cauza unei probleme mecanice la suspensia spate. Cauzele acestei defectiuni vor fi analizate”, a precizat seful echipei de la Maranelo.

Francezul admite ca monopostul Ferrari nu a fost suficient de rapid pentru a-i asigura o clasare mai buna lui Kimi Raikkonen. “Kimi a avut o strategie diferita de cea a rivalilor nostri, dar nu am avut suficienta viteza pentru a-i depasi. Cu siguranta situatia in ambele campionate este mai dificila acum. Vom face tot ce vom putea in ultimele curse, incepand chiar de la Spa”, a mai precizat boss-ul scuderiei Ferrari.

Comentarii (7)

  • mirciozauru
    numai el?
    De parca numai el este dezamagit. Ia sa fi jucat si el pe automarket si sa fi avut in echipa pe massa si ferrari si sa fi prabusit vreo 25 de locuri la general sa vad ce mai spunea. ca eu sunt mut de ieri.
    0 0
  • mai exista concursul f1champ?,sau cum ii zicea
    dece nu pot intra in contul meu?
    0 0
  • dece nu imi raspundeti?
    va e rusine sau dece nu puteti sa imi ziceti dece nu mere sa imi vad ekipa?
    0 0
  • @djufx
    Nu putem sa iti zicem pentru ca nu stim cexact ce problema ai... Ai probleme la logare? Sau dupa ce te loghezi nu vezi echipa? Fii mai explicit, dar te rog posteaza detalii pe forum, nu aici. Merci.
    0 0
  • as pune p forum da nu il gasesc
    problema e ca atunci cand dau sa imi vad ekipa imi cere un cnp si cand il bag zice k lam mai folosit o data ceea ce e logik k nu am o mie de cnp uri si nu stiu cum sa fac sa imi vad ekipa
    0 0
  • @djufx
    Daca ai deja echipa, dupa logare trebuie sa-ti apara echipa, nu casuta pentru CNP! Daca iti cere CNP-ul inseamna ca nu ai echipa pe acel cont. In baza noastra de date nu exista niciun user cu numele "djufx". Poate ti-ai facut echipa pe un alt cont.
    0 0
  • ...
    si atunci dece imi cere cnp ul si zice k lam folosit deja ? si echipa am facut numa pe contul asta ca altul nu am
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru