Todt: "L-as vrea pe Schumacher sef pe motorsport la Ferrari"

Publicat Duminica, 27.05.2007

Jean Todt spune ca preferatul sau pentru a-i lua locul la carma diviziei de motorsport al celor de la Ferrari dupa ce francezul a fost numit presedinte al Calutului Cabrat este Michael Schumacher. Insa, desi Ferrari cauta un om din interior care sa preia atributiile pe care pana nu demult le avea Todt, Michael nu isi doreste acest post.

"Da, cautam oameni care sa preia intreaga responsabilitate a Gestione Sportiva. Intotdeauna trebuie sa te gandesti la viitor. Michael are talentul necesar pentru acest post si ar fi cel mai bun om din punctul meu de vedere, insa el nu vrea. Michael iubeste echipa si echipa il iubeste pe el. E un baiat inteligent si stie ca daca esti seful Gestione Sportiva esti nevoit sa petreci 10-12 ore pe zi incercand sa gasesti solutii si sa rezolvi probleme. Pur si simplu nu vrea acest lucru iar eu il inteleg foarte bine", spune Todt.

In aceste conditii, principalul favorit la preluarea postului vacant este Ross Brawn, cel care in acest an a preferat sa stea departe de Formula 1 dupa cativa ani solicitanti la Ferrari.

Comentarii (1)

  • stire fara puncte ?
    stirea asta nu merita niste puncte ? sau stirea se refera la agricultura? io nu imi dau seama...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru