Toro Rosso: "Va fi greu sa repetam victoria de la Monza"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 16.09.2008
Directorul tehnic al Scuderiei Toro Rosso, Giorgio Ascanelli, a admis ca va fi foarte greu ca micuta echipa italiana sa repete in curand victoria de la Monza.

Sebastian Vettel a profitat la maxim de conditiile meteo nefavorabile pentru a se impune fara drept de apel in Marele Premiu al Italiei, dupa ce a plecat din pole position.

Directorul tehnic al celor de la Toro Rosso, Giorgio Ascanelli, este insa constient ca o asemenea performanta va fi dificil de repetat in viitorul apropiat.

"In restul sezonului trebuie sa continuam sa muncim, nimic altceva", a declarat Ascanelli. "Nu sunt sigur ca putem repeta asta, dar cred ca va avea un efect pozitiv. Arata ce putem face si este un mesaj foarte bun. Este frumos sa vezi echipa cu cel mai mic buget castigand o cursa pe cel mai rapid circuit din lume. Este frumos sa vezi ca eforturile unui om pasionat ca Mateschitz au fost rasplatite. Si asta demonstreaza ca intr-o zi, daca incerci din rasputeri, poti reusi".

Ascanelli a avut numai cuvinte de lauda la adresa lui Vettel, spunand despre acesta ca s-a maturizat foarte mult si ca este un viitor campion mondial. "Vettel a facut ceva incredibil si s-a maturizat", a adaugat el.

"Invata foarte mult si are mai multi euro decat noi toti! Cred ca am fost norocos sa vad un alt campion crescand. Pot spune ca am contribuit un pic la asta. Cred ca trebuie sa mai invete cateva lectii. Sunt sigur ca va ramnane cu picioarele pe pamant si ca va face o treaba fantastica".

Comentarii (1)

  • Info
    Stiti ce functie a avut baiatul asta in trecut ? Doar inginerul de cursa a lui Ayrton Senna cand era la McLaren-Honda si mai apoi a lui Berger. Deci stie Giorgica ce zice. Pariez ca Vettel il va lua cu el la Red Bull la anu'.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru