Toto Wolff a devenit director executiv la Williams

de Daniel Popescu
Marti, 24.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Williams a anunţat marţi că Toto Wolff şi-a sporit puterea de decizie în cadrul echipei după ce a fost numit direct executiv.

Frank Williams a făcut marţi un nou pas în cadrul planului de a ceda puterea în cadrul echipei pe care a fondat-o împreună cu Patrick Head pe măsură ce se apropie de retragerea din Formula 1.

Astfel, acţionarul Toto Wolff a căpătat putere de decizie în cadrul echipei după ce a fost numit director executiv, urmând practic să devină asistentul principal al lui Frank Williams. Decizia a fost luată ca urmare a plecării CEO-ul Adam Parr la începutul acestui an, mai ales că Wolff îşi sporise deja influenta în cadrul echipei în urmă acestui eveniment.

"Este o mare onoare pentru mine să-l sprijin pe Frank Williams în rolul său de şef al echipei Williams. Sunt acţionar în această afacere din 2009 şi aştept cu nerăbdare să-mi asum responsabilităţile la un nou nivel. Ştiu că împreună vom munci fără întrerupere pentru a face ca grupul şi echipa să aibă cât mai mult succes", a declarat omul de afaceri austriac.

Urmareste Automarket
La rândul său, Frank Williams consideră că nominalizarea lui Wolff în postul de director executiv este un pas important în asigurarea viitorului echipei sale.
"Noul rol al lui Wolff, prin care va lucra aproape de mine, simbolizează privirea spre viitor şi gestionarea cu succes a companiei. Privesc cu nerăbdare spre noua noastre relaţie de muncă şi am toată convingerea că acest parteneriat va face Williams mai puternică", a explicat britanicul.

Via Williams

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru