Trulli, multumit de locul 4

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 24.03.2008
Jarno Trulli este fericit ca a terminat cursa de la Sepang pe locul 4, in timp ce Timo Glock a fost nevoit sa abandoneze.

Jarno Trulli este increzator ca Toyota se pot mentine intr-o forma buna dupa rezultatul promitator obtinut in Malaezia.

"Este bine sa fim din nou in puncte dupa o cursa atat de buna", a declarat Trulli. "Sunt fericit mai ales pentru echipa. Rezultatul se datoreaza in primul rand muncii echipei din aceasta iarna. A fost dificil in primul viraj cand am pierdut aderenta, am iesit de pe pista si l-am atins pe Nick Heidfeld. Dar dupa aceea am fost capabil sa mentin ritmul cu cei de la McLaren.

Apoi, echipa a facut o treaba foarte buna la boxe si am reusit sa il depasesc pe Webber. La final am avut o lupta grozava cu Lewis Hamilton. Evident, era ceva mai rapid decat mine, dar am dat tot ce am avut mai bun si am reusit sa-mi pastrez locul 4. Sper sa putem continua imbunatatirea masinii, pentru ca, asa cum am mai spus, la sfarsitul iernii eram foarte puternici. Putem ajunge din nou la nivelul din 2005".

Coechipierul sau, Timo Glock, a fost nevoit sa abandoneze in primul tur al cursei, dupa ce a fost lovit de catre monopostul FW30 pilotat de Nico Rosberg.

"Din pacate a fost o dupa-amiaza scurta pentru mine. Startul nu a fost perfect, m-am lovit de cineva, dar am putut continua", explica Glock. "Apoi, in virajul 14, am fost lovit de Rosberg. Cand m-am uitat in oglinda era destul de departe si nu ma asteptam sa incerce depasirea in acel loc. Apoi, mi-a lovit spatele masinii, mi-a rupt suspensia spate si am fost nevoit sa abandonez. Ne-am calificat din nou bine si este pacat. Acum trebuie sa speram ca ne vom descurca mai bine in Bahrain".

Comentarii (3)

  • Rosberg
    "Jarno Trulli este fericit ca a terminat cursa de la Sepang pe locul 4, in timp ce Timo Glock a fost nevoit sa abandoneze.
    Revenim cu detalii in cateva momente."
    Asta e toata stirea, dar rosberg deja apare cu -5.
    No comment
    0 0
  • Comentariu de la mine
    Daca asteptai sa citesti toata informatia intelegeai de ce Rosberg e cu minus, la fel ma intrebam si eu de ce Hamilton are puncte.
    0 0
  • posibile explicatii
    "La final am avut o lupta grozava cu Lewis Hamilton" cred ca de aici are Hamilton cele 2 pct
    "Apoi, in virajul 14, am fost lovit de Rosberg." iar aici cele -5 ale lui Rosberg
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru