Un grup de americani vrea să cumpere echipa Manor

de Daniel Popescu
Miercuri, 15.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un grup de investitori din Statele Unite vrea să cumpere echipa Manor în perspectiva sezonului 2016.

Statele Unite ale Americii ar putea avea două echipe pe grila de start a sezonului 2016. Pe lângă debutul programat al celor de la Haas, un grup de investitori din Statele Unite doresc să cumpere echipa Manor de la omul de afaceri irlandez Stephen Fitzpatrick.

Informaţia a fost dezvăluită de publicaţia Motorsport, care afirmă că grupul este condus de omul de afaceri Tavo Hellmund, cel care a fost în spatele dezvoltării circuitului Austin care găzduieşte Marele Premiu al Statelor Unite şi arhitectul revenirii Mexicului în calendarul competiţional.

Sursa citată nu a menţionat preţul pe care americanii îl oferă în schimbul echipei, însă Manor este în mod cert cea mai ieftină metoda de a ajunge pe grila de start.

De altfel, Fitzpatrick este interesat să caute un partener sau să vândă întreaga echipă ca urmare a lipsei de performanţe în sezonul 2015, când Manor ocupa ultima poziţie în clasamentul constructorilor fără să fi obţinut niciun punct.

Via F1i

Comentarii (1)

  • jenica
    le propun sa-l ia si pe Alontzo ... in felul acesta pot spera la titlu ....
    10 8

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru