Un indonezian de 17 ani va testa pentru Virgin

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 12.09.2010
Virgin Racing a anunţat că indonezianul Rio Haryanto va testa pentru echipă ca premiu pentru rezultatele obţinute în GP3 pentru Manor Racing.

Patronată de magnatul britanic Richard Branson, Virgin Racing s-a numit iniţial Manor Racing şi deţine o echipă cu acelaşi nume în noua competiţie GP3 Series, considerată a treia ligă a sporturilor cu motor.

Echipa britanică a decis ca pilotul care obţine cele mai bune rezultate pentru Manor Racing în GP3 Series să fie recompensat cu o zi de teste în Formula 1, iar numele acestuia a fost stabilit după ultima etapă de GP3, desfăşurată în acest weekend la Monza.

Astfel, indonezianul Rio Haryanto în vârstă de numai 17 ani va testa un monopost de Formula 1 al echipei Virgin Racing la sfârşitul acestui sezon, cel mai probabil în cadrul sesiunii de evaluare dedicată tinerilor piloţi din luna noiembrie, pe circuitul din Abu Dhabi.

Via | Reuters

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru