Userii F1 Champ: Pariurile vor fi decisive

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 02.11.2008
Userii F1 Champ considera ca pariurile efectuate duminica vor decide in buna masura castigatorul excursiei de doua persoane la Marele Premiu al Turciei 2009.

Echipa F1 Champ a stat de vorba cu cei mai bine clasati useri din clasamentul general al concursului pentru a afla starea lor de spirit inaintea cursei decisive din Brazilia, care va desemna castigatorul unei excursii de doua persoane la Marele Premiu al Turciei 2009.

Dupa calificarile de sambata de la Interlagos, Dacia Logan Team a revenit pe primul loc al clasamentului cu 41.261 puncte, avand un avans fragil de 16 puncte in fata lui crismar56.

Concurentul din Sfantul Gheorghe considera ca editia 2008 a concursului F1 Champ a fost extrem de palpitanta si marturiseste ca nu se astepta sa revina pe primul loc dupa calificarile de sambata.

"Am fost foarte surprins ca am revenit pe primul loc. Am avut o saptamana nebuna la servici si sincer chiar am renuntat la titlu. A fost interesant si captivant pe parcursul anului si imi pare rau ca nu am putut fi mai pe faza chiar la cursa decisiva. Va multumesc pentru bucuriile si pentru "nervii" oferiti pe parcursul concursului", ne-a declarat Dacia Logan Team.

Principalul rival al lui Dacia Logan Team pentru excursia la Istanbul este crismar56, care in prezent este la 16 puncte distanta de primul loc. Userul din Fieni a dezvaluit modul in care a pierdut primul loc dupa calificarile de sambata, insa a tinut sa isi felicite adversarul pentru strategia aleasa.

"Sambata, in loc sa ma bazez pe fler m-am bazat pe logica, pentru ca am vrut sa imi conserv avantajul. S-a dovedit ca nu a fost cea mai buna alegere, Dacia Logan Team mi-a citit gandurile si a fost pe faza, avand cea mai buna strategie. Felicitari", a spus crismar56.

Referindu-se la lupta pentru primul loc, crismar 56 considera ca pariurile vor fi decisive, insa anticipeaza ca si urmatorii doi clasati vor avea un cuvant greu de spus. "Cred ca pariurile vor fi decisive in lupta finala. Matematic, chiar si cei de pe locurile 3 si 4 mai au cateva sanse daca vor fi inspirati in alegerea unui pariu bun, deci consider ca lupta este deschisa. Sa nu avem parte de proverbul "doi se bat si al treilea castiga", a incheiat crismar56.

Desi ocupa locul 3 cu "numai" 40.818 puncte si este la 442 de puncte de primul loc, kimiko_kielo crede ca un pariu pe cota mare in cursa de duminica poate schimba radical situatia in clasamentul general. Userul din Arad isi avertizeaza rivalii ca nu a renuntat la titlu si dezvaluie ca va risca foarte mult, intrucat considera ca nu mai poate pierde locul 5.

"Nu am renuntat la lupta pentru primul loc si strategia mea e un pariu cu cota ridicata, singura sansa reala de a-i mai ajunge si depasi pe cei 2 din fata. Ieri in calificari am reusit sa strang suficiente puncte pentru a-mi asigura (cred si sper) locul in primii 5, deci nu prea am ce pierde, dar cu siguranta am ce castiga", a precizat kimiko_kielo.

Cursa care va decide marele castigator al concursul F1 Champ 2008 va incepe la ora 19:00 (ora Romaniei). Echipa F1 Champ ureaza mult succes tuturor participantilor. Cel mai bun sa castige!

Comentarii (7)

  • Necunoscuta cursei - ploaia
    Daca ploua torential in timpul cursei vor fi mult mai multe necunoscute si cred ca se poate intampla orice. Deja in calcul pot intra mult mai multi useri. Sa ne auzim cu bine dupa cursa. Bafta tuturor implicati in castigarea marelui premiu cat si celor ce vor sa castige aceasta etapa.
    0 0
  • (ADY)
    bafta bafta bafta si sa auzim numai de bine
    0 0
  • @crismar56
    Ecuatia e foarte complicata! X necunoscute luate de cate Y ori ... cel care cunoaste cel mai bine "calculelelele" va castiga cu siguranta. Multa bafta prieteni!
    0 0
  • ploaie
    eu nu cred ca va ploua(sau daca v aploua va ploua putin,nu in rafale! )...in alte wekenduri tot la fel,sit-urile de specialitate au emis 'avertizari' False!tare mie frica sa nu fie si acum la fel :)) ...asa multi useri vor lua teapa cu prognoza .
    0 0
  • @toti
    bafta tuturor!!
    0 0
  • ploaie hahaha Masaa bum in parapeti:))
    Am reusit in ultimele 10 sec cred sa il schimb pe Masa cu Hamm.
    0 0
  • @sebi4fc
    Cam prosta alegerea pana in acest moment. Daca schimbai Trulli cu Vettel sau Alonso era mai bine se pare.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru