Va ploua torential la Interlagos!

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 02.11.2008
Meteorologicii au anuntat ca regiunea Sao Paulo va fi afectata de ploi torentiale pe parcursul zilei de duminica, cand are loc ultima cursa de Formula 1 a sezonului.

Vremea ar putea juca un rol decisiv in stabilirea noului campion mondial al Formulei 1.

Potrivit unor informatii de ultima ora, meteorologii anticipeaza ploi torentiale in regiunea Sao Paulo, temperatura urmand sa urce pana la aproximativ 24 de grade.

La ora 16:00 (ora Romaniei) s-au semnalat deja primele picaturi de ploaie pe circuitul de la Interlagos, iar cerul devine din ce in ce mai intunecat, confirmand astfel previziunile meteorologilor.

UPDATE: Ploaia slaba s-a oprit dupa aproximativ o ora. Cu mai putin de 30 de minute inainte de inceperea cursei, soarele si-a facut timid aparitia printre nori.

Potrivit unui raport al serviciului oficial de meteorologie, exista sanse de 50% ca ploaia sa isi faca aparitia in timpul cursei.

Comentarii (6)

  • :)))))
    Ioi Massa ce piruiete face:)))) Nu termina cursa nici el nici Hamm
    0 0
  • (ADY)
    e naspa pentru massa daca ploua
    0 0
  • ploaie
    e rau de tot pentru massa
    0 0
  • naspa
    am visat azi noapte k nu va termina cursa nici massa nici ham...pacat
    0 0
  • rau sau bine ptr careva...
    ...important e sa sa avem spectacol si sa devina campion mondial cine e mai bun, mai talentat, mai lucid! Pana la urma, sper sa nu iasa nimeni din cursa (da, nici macar Massa) si sa vedem dueluri CORECTE. Forza LEWIS si SUCCES tuturor concurentilor in acesta ultima etapa a jocului!
    0 0
  • ploaie
    pe ploaie toro-roso-urile functioneaza aproape ca cele 2 echipe de top...ar fi frumos sa-l vedem pe bpurdais pe podium...ca sa mai raman in F1 si pt. sezonul viitor .
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru