Valles spune ca ar putea concura la Budapesta

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 18.07.2007

Pilotul de teste al echipei Spyker, Adrian Valles, este optimist in privinta sanselor de a concura in cursa din Ungaria de luna viitoare. Desi Spyker nu a anuntat inca cine il va inlocui pe Albers, se pare ca olandezii vor lua o hotarare doar pentru cursa de la Nurburgring de la sfarsitul acestei saptamani, astfel ca Valles ar putea intra in carti pentru Budapesta.

"Stiu ca nu am nicio sansa pentru Nurburgring, dar in ceea ce priveste cursa de la Budapesta pot fi optimist. Este posibil sa concurez la Hungaroring", a declarat Valles.

Spaniolul admite ca nu ii va fi usor sa conduca, insa are ca obiectiv sa isi gaseasca o echipa pentru sezonul viitor. "Sigur ca actuala situatie reprezinta o oportunitate pentru mine, dar sa devin pilot de curse este destul de greu si depinde de multi factori. Anul acesta trebuie sa continui sa invat. Scopul meu este ca in 2008 sa fiu pilot titular", a precizat Valles.

Valles a condus ultima oara pentru Spyker pe 19 iunie, in cadrul testelor de la Silverstone.

Comentarii (5)

  • haha
    A. Valles
    Selectionat in:
    0 echipe
    0 0
  • ;)
    Ferrari
    Selectionat in:
    0 echipe
    0 0
  • da
    am observat ca desi e selectionat de 0 echipe valles tot au luat cativa puncte dupa el, deci baza de date nu functioneaza corect .
    0 0
  • pai da !
    nici selectarea stirilor nu functioneaza corect...parca era mai bine cand puncta Mircea,nu conta ca da cu -/+.. ce-l putin erau punctate toate stirile aparute in ziua respectiva
    0 0
  • nu tot timpu
    nu in totdeauna apareau toate stirile din ziua respectiva, nu apareau stiri despre echipe mici. Acum ai mai multe obtiuni, si daca apar 2-3 stiri in acelasi timp (aprox) trebuie sa risti care item sa-l alegi. si mai tre sa ai noroc sa si apara stirea :))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru