Verisoara lui Buemi va pilota in Formula 2

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 19.12.2008
Verisoara lui Sebastien Buemi, Natacha Gachnang, va concura in primul sezon al competiei Formula 2.

Organizatorii Formulei 2 au anuntat ca Natacha Gachnang este prima femeie ce va pilota in aceasta competitie. In varsta de numai 21 de ani, Gachnang este verisoara pilotului de teste al echipei Red Bull, care a dominat ultimele doua sesiuni de teste de pe circuitul de la Jerez.

Ea a terminat pe locul 3 in Formula 3 Spania, dupa ce anul trecut a pilotat in competitia American Star Mazda. "Sunt incantata sa pilotez in Formula 2 anul viitor pentru ca ma aduce mai aproape de indeplinirea visului de a conura in Formula 1. Sincera sa fiu, incerc sa nu ma gandesc ca sunt o femeie intr-un sport dominat de barbati. Unoeri cred ca asta m-a ajutat, dar cred ca a fost greu sa-i conving pe oameni sa creada in mine ca pilot".

Castigatorul competitiei Formula 2 va avea oportunitatea de a testa un monopost Williams de F1, insa Gachnang spune ca nu se gandeste la acest lucru. "Toata lumea vorbeste despre testul cu Williams, dar pentru mine este doar un bonus. Adevaratul punct de atractie este cum sa facem toate lucrurile sa mearga si cum va fi competitia", a mai precizat ea.

Comentarii (5)

  • ha ha ha ...de rasul lumii
    cum sa scrii frate pilota....de cand cuvantul pilot este si la feminin ,,pilota"???!!!??marcar e bine ca nu ai scris ,,piloata" ca atunci era grav ...
    0 0
  • femeia pilot
    pilotesa:)) cum zice unu stim noi cine dela TVR:))
    0 0
  • Verisoara lui Buemi va pilota in Formula2
    De ce radeti ? Nu este prima fata care va participa in Formula2. Eu cunosc o
    fata care concureaza in NASCAR. Nu este de rasul lumii; Fata care piloteaza in NASCAR-ul american are o echipa tehnica foarte puternica in spate; vreau sa spun ca echipa la care activeaza s-a clasat in primii 10 in sezonul trecut din NASCAR.
    0 0
  • NATASHA GACHNANG va pilota in sezonul 2009 in F2
    Adica in sezonul 2008 in NASCAR. Asa ca haideti sa-i acordam o sansa acestei fete.
    0 0
  • Verisoara lui Buemi va pilota in Formula 2
    Cred ca e vb de o neintelegere. Primele comentarii se refereau, cel mai probabil, la o greseala a redactiei de stiri, si nicicum la faptul ca o femeie va pilota in F2. Intre timp greseala a fost corectata, iar noi nu ne dam seama exact care'i faza :P
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru