Verstappen speră să aibă un motor Honda competitiv: "Mai bine să câștig curse și să abandonez decât să am un motor slab"

de Daniel Popescu
Marti, 18.12.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Max Verstappen speră ca anul viitor să aibă un motor Honda care să-i permită să câștige curse, chiar dacă acesta nu va fi fiabil și va produce abandonuri, decât să concureze cu un motor slab.

Max Verstappen este încrezător că va putea lupta pentru victorii și în sezonul următor, chiar dacă Red Bull Racing va utiliza motoare Honda.

Pilotul olandez nu este îngrijorat nici măcar de numeroasele probleme de fiabilitate înregistrate de motoarele Honda utilizate în acest an de Toro Rosso, echipa cu cele mai multe penalizări tehnice pe grila de start. Astfel, Verstappen ar prefera un motor mai puțin fiabil, dar capabil de victorii, în locul unui motor mai lent.

"Cred că anul acesta a fsot destul de bun. Au utilizat multe motoare pentru că erau oricum în spatele grilei sau pentru că s-a întâmplat ceva. Aș prefera să câștig o cursă și apoi să sparg un motor decât să fiu permanent lent", a declarat el.

Totuși, pilotul celor de la Red Bull admite că echipa să trebuie să dezvolte din nou un monopost competitiv, așa cum s-a întâmplat și în sezoanele precedente, pentru a putea lupta cu adevărat pentru victorii.

"Totul pare foarte promițător, dar vreau să rămân realist.

În primul rând trebuie să construim un monopost, iar apoi motorul ar trebui să fie fiabil și puternic", a adăugat el.

Via SkySports

Comentarii (4)

  • SIMPLE MINDS
    Din afirmatiile lui Max -una mai ambigua decat alta - reiese faptul ,cel putin pentru mine , ca nu a fost doar un simplu participant la *Cannabis Cup* ci chiar a castigat competitia !

    Alta explicatie nu-i.
    27 7
  • Serban
    Penalizări tehnice ... normal că au fost cât cuprinde, doar au testat permanent pe tot parcursul lui 2018, cu voie de la stăpânire ! La anul se va vedea ce motor au, cât de puternic și cât de fiabil ! Să judeci Honda după parcursul de anul ăsta, ar fi cea mai infantilă greșeală !
    I-aș dori lui Verstappen să aibă, în sfârșit, o mașină la nivel Mercedes și Ferrari, abia atunci vom vedea câte parale face, este sau nu este un viitor mare campion. La fel și lui Leclerc.
    7 5
  • SIMPLE MINDS
    Apreciez profesionalismul redactiei AM in ceea ce priveste filtrarea informatiilor F1 , mai ales in aceasta perioada anului cand parca junii piloti se intrec in declaratii fantasmagorice cu privire la sezonul 2019 demne de mediatizat numai si numai in cadrul emisiunii *Copiii spun lucruri trasnite*.
    Tocmai asta facu si monegascu' saptamana trecuta cand si-a targhetat doua izbanzi pentru la anu' ,culmea una tocmai pe pamant natal iar cealalta intr-un parc lombard !?
    Asa-i cu copiii in perioada asta a anului .:-)) numai renii lui Mos Craciun purtand povara unor astfel de cadouri.-)
    18 6
  • Cum ai putea sa castigi o cursa daca ai un motor care bubuie, in conditiile in care oricum in competitie ai putine motoare? In conditile in care inginerii vor stii ca motorul risca sa bubuie si il vor limita?
    Acest Verstappen demonstreaza de ce nu va castiga curand titlul in F1 - lipsa creierului.
    Asta a fost vreodata in viata lui la scoala? Pentru ca sunt chestii elementare care ii lipsesc. Noroc ca a avut tati bani sa-l duca la karting, altfel vindea la McDonalds acum, la ce inteligenta stapaneste.
    14 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru