Vettel in locul lui Kubica la Indianapolis!

Publicat Joi, 14.06.2007

Medicii FIA au anuntat oficial ca Robert Kubica nu va concura la Indianapolis, locul sau fiind luat de Sebastian Vettel, unul dintre pilotii de teste ai celor de la BMW Sauber. Vettel (in varsta de 20 de ani) isi va face astfel debutul in Formula 1.

Kubica nu a dat semne de slabiciune la testul medical al oficialilor Federatiei Internationale, insa Gary Hartstein, delegatul medical FIA la Indy, a decis sa il puna pe bara pe polonez ca masura de precautie.

"Riscurile unui nou accident si ale unei noi lovituri sunt prea ridicate, mai ales avand in vedere istoria accidentelor din ultimul timp de la Indianapolis", a declarat oficialul FIA.

Comentarii (29)

  • Mircea
    Nu asa
    Corect ar fi fost sa spui "Multumesc pentru ca ati dat aceasta informatie inaintea celorlalte media auto din Romania". Este vorba de un site de stiri, remember? Cred ca nu vezi padurea din cauza copacilor.

    Vreau sa te vad comentand la iarna, cand F1 Champ va fi in pauza. Si atunci imi voi retrage cuvintele.
    0 0
  • kubica
    lasa ma, ca oricum valoarea pilotului se vede pe pista, nu pe punctajul astora de pe automarket.. si oricum kubica face treaba buna!!!
    0 0
  • Nici asa
    Poate ai vrea sa spui "Multumesc ca ati acordat atentie acestei stiri si ca vizitati zilnic site-ul nostru" Tu chiar vrei sa-ti multumim ca-ti faci treaba?
    0 0
  • re
    stirea asta a fost anuntata pentru azi. se stia ca va fi anuntata situatia lui Kubica in jurul orei 4 ora locala Indiana.
    era normal ca stirea asta sa apara azi.
    0 0
  • mircea
    :)
    BeeJay, nu sa imi multumiti, dar nici sa injurati aiurea. Corect?
    0 0
  • :)
    Mircea, ai si tu dreptate dar fiecare are dreptul la opinia lui iar omul si-a exprimat-o destul de civilizat. Si mie mi se pare cam mult -15 dar la urma urmei e dreptul vostru sa punctati cum vreti. Si nu astepta multumiri de la cei care intra pe site si datorita carora site-ul exista si face bani.
    0 0
  • si-au facut treaba
    dupa ce a aparut stirea pe site-urile de specialitate straine ,la scurt timp a aparut si pe automarket ...nu vad care e problema ...cand vroiati sa bage stirea, maine seara cand il vedeati pe Vettel in antrenamente?
    ma asteptam sa apara asa tarziu.
    0 0
  • mircea
    Treaba
    -15 pentru un pilot titular pentru ca din cauza unui accident provocat de el nu poate sa participe la un urmator mare premiu.

    Este perfect OK punctajul.

    Treceti peste elementele de tip "Saracu' polonez!".
    0 0
  • ...
    nu inteleg de ce are asa importanta faptul ca intram pe site si asa fac ei bani. am intrat in joc pentru ca am vrut, nu ne-a obligat nimeni. comentariile astea vin de la faptul ca unii nu au avut ocazia sa schimbe echipa la timp. e prima data? daca da, join the club.
    eu sper ca publicarea prompta a stirilor pe automarket, macar a celor importante cum e asta, sa devina un obicei.
    bafta la joc
    0 0
  • jano_rajmond
    RE:Mircea -> Asa sa fie
    Multumesc pentru ca ati dat aceasta informatie inaintea celorlalte media auto din Romania.

    Iti jur ca ti-o Copy -> Paste asta la fiecare stire de acum incolo daca asta te face pe tine fericit =))

    Sa nu zici ca nu tu ai zis... deci tine mine... fara ban :P
    0 0
  • Mircea
    La subiect
    Just try :)
    0 0
  • jano_rajmond
    Si app...
    Chiar nu-i inteleg pe astia de la BMW Sauber. Eu clar pe Glock l-as fi pus... dar treaba lor... sa nu am eu dreptate :P
    0 0
  • luci13
    re: si app
    Glock desi a mai fost in F1 si a concurat si in SUA pe circuitele lor , Vettel e protejatul BMW ului cum e si Hamilton al Mercedesului, el va avea o cariera in F1, Glock nu, si are nevoie de experienta chiar daca e tanar. rapizi sunt amandoi
    0 0
  • pt MIRCEA
    Cum se va realiza punctarea in antrenamente ?
    Pt Vettel sau Kubica ?
    Dar in calificari si cursa, clar pt Kubica nu ? Adica doar n-o sa aiba nimeni 3 piloti in cursa.
    0 0
  • @ gusti
    Pai ce are Vettel cu Kubica? is 2 piloti separati. Nici in clasamentul general al FIA nu o sa primeasca Kubica punctele lui Vettel, asa ca nici aici nu va lua puncte Kubica. Prin urmare poti avea 3 piloti, dar sincer.... nu-l vad pe Vettel sa termine cursa, dar acumuleaza si el niste km.
    0 0
  • mirciozauru
    Glock
    Desi aveam ambii piloti de teste ai celor de la BMW mi s-ar fi parut normal ca Glock sa fi fost depunctat pentru aceasta stire pentru ca nu a fost desemnat de echipa se concureze in locul lui Kubica.
    0 0
  • pfeu :D
    bine k m-am riscat si am mers pe cei 2 piloti de teste de la bmw :D ^^
    0 0
  • Dilema
    Acum e sansa sa participi cu 3 piloti in cursa.
    In conditiile in care Vettel nu costa mai nimic.
    Se va permite asa ceva cu ocazia GP SUA?
    0 0
  • @matrixu
    bineinteles ca da
    0 0
  • noroc cu vettel
    am riscat si am mers pe vettel...se par5e ca a fost o alegere buna..oricum il rog pe mircea sa puna pe site toate stirile...in fiecare zi am gasit multe stiri importante despre piloti, insa doar unele dintre ele apareau pe automarket...e imposibil ca aceste stiri sa nu fi fost observate pt ca erau pe toate siturile de stiri...daca tot vreti sa faceti o treaba klumea, macar fiti obiectivi, puneti toate stirile, iar atunci competitia va fi mult mai transparenta, nu va lasa loc banuielilor
    0 0
  • mai baieti...
    pana la urma nu conteaza ora, daca omu n-are somn poate sa le puna si la 4 dimineata ca la ora aia tu tot o sa ai in echipa 2 piloti 1 constructor si 2 piloti de teste, ai avut echipa, faptul ca nu i-ai schimbat e treaba ta.

    acum sa dam cezarului ce e al cezarului: pana sa apara concursul asta vreau sa stiu: CATI dintre voi intrati zilnic (si de mai multe ori pe zi) pe site-uri de specialitate sa vedeti stiri despre: piloti de teste, echipe, etc lasati-ma sa cred ca foarte putini. Bine inteles ca Mircea mai si greseste (cu atitudine aia de dumnezeu, ca el taie si spanzura) dar vedeti si partea buna sunteti printre cei mai informati spectatori despre formula 1
    0 0
  • !!
    eu cred ca este prea multa patima in ceea cescriu unii aici , cred ca este frustrant sa pierzi 15 puncte, dar asta chiar ca a fost o stire pe care o stepta toata lumea. Neparticiparea la cursa atrage fara indoiala un (-) in cotatia pilotului, deci cred ca este OK, iar in ceea ce priveste valoarea(15) iar este OK daca a fost data inlocuitorului...
    0 0
  • @joeadrianblack
    parerea mea este ca nu pui corect problema. inteleg ca ai pierdut 15 puncte cu Kubica si nici pe Vettel nu ai apucat sa-l schimbi aseara. dar de aici pana la adresarile genul "cei care pupa in *** automarket-ul" e cam mult.
    sa stii ca au mai fost stiri publicate seara, putine e drept. de cate ori a zis mircea ca ziua se incheie la ora 24? uite ca ieri asa a fost.
    dar nu am auzit sa te plangi ca luni dimineata pe la ora 8 Hamilton avea deja 30 puncte si McLaren 15, si de atunci o tin tot asa.
    a fost corect, nu a fost? probabil ca il aveai pe Hamilton in echipa si atunci nu a fost o problema ca a aparut stirea asa devreme.
    parerea mea este ca atunci au fost favorizati clar cei cu Hamilton/McLaren in echipa de cursa de duminica.
    deci haide totusi sa nu ne ambalam asa tare pentru niste puncte acolo. urmeaza cursa si acolo se va vedea valoarea.
    bafta
    0 0
  • Mircea
    joeadrianblack
    Dragule, pentru ca nu intelegi ce inseamna o competitie, pentru ca nu stii sa apreciezi ce e bun si ce nu e bun, pentru ca nu stii sa apreciezi corect si pentru ca utilizezi expresii care nu isi au locul in capatul acestei stiri, toate comentariile tale pe acest site vor fi sterse in urmatoarele 24 de ore.

    Si cele care nu au legatura cu stirea de mai sus vor fi de asemenea trimise la cosul de gunoi.

    Toate aceste comentarii sunt insa binevenite pe forum, acolo unde iti poti varsa naduful. Apropo de stiri scrise la ora 21:00, iti amintesc doar ziua de duminica, cand rapotul cursei a fost scris la ora 23:30. Bafta.

    Mircea Mester
    0 0
  • re joeadrianblack
    sincer sa fiu, comentariul tau are partea cu "murdar" care are o NUANTA usor agresiva, plus ca te-ai legat de punctare. naspa.
    pe de alta parte, impresia mea este ca Mircea adopta o aparare agresiva cand vine vorba de comentariile asupra stirilor, si in special asupra punctajului.
    nu vad de ce te deranjeaza asa chestia cu copacii si padurea, este o expresie. nu cred ca suna ca o jignire.
    gata cu analiza pe text.
    sper ca nu am deranjat pe nimeni.
    0 0
  • o parere
    Doua chestii:
    - unde pot sa vad si eu comentariile lui joeadrianblack? Cand am intrat eu pe aceasta stire, erau deja sterse.
    - Pragmatic vorbind...daca un pilot nu participa la o cursa din cauza lui...parerea mea e ca ar trebui depunctat maxim posibil. Adica faptul ca cineva e betiv (sau nu...nu vreau sa supar pe nimeni) in viata personala e mai grav dpdv al f1 decat faptul ca cineva nu participa la o cursa?...
    0 0
  • Mircea
    radu_grigore
    Ai dreptate. In cazul acela, pilotul ar lua maximum. Insa aici nu se cunoaste inca motivul exact al accidentului lui Kubica. Se pare ca nu a fost vina sa 100%, ci pista denivelata care l-a aruncat in Trulli.

    Eu zic ca ii ajunge punctajul asta. Daca un titular va fi dat afara, va lua sigur -30.

    Comentariile lui joeadrianblack au inceput de la faptul ca nu i-a convenit stirea publicata la ora 23:20. In rest, nu conteaza.
    0 0
  • @jano_rajmond
    creca ai uitat de copy-paste-ul tau. au mai aparut ceva stiri si nu vad nicaieri... :))
    0 0
  • ha ah ha
    hai lasat-io fratilor mai bine va consuma-ti energia ghicind pozitiile in urmatoarele antr. nici io n-am apucat sa schimb nik la 19 21 shi nici maine ca ies de la lucru asa ca no fi foc nici moarte de om .
    pt mester mircea
    de ce nu facetzi concurs shi din moto gp si camp mond de raliuri ar fi interesant toate tre o data
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru