Vettel: "Mă simt capabil să mai câştig un punct în acest sezon"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 26.09.2011
Sebastian Vettel a avut un răspuns ponderat atunci când a fost întrebat cât de greu va fi să mai câştige un punct în ultimele cinci curse pentru a deveni campion: "Mă simt capabil".

Sebastian Vettel a câştigat duminică Marele Premiu al statului Singapore şi a obţinut a noua victorie din acest sezon competiţional, consolidându-şi poziţia de lider în clasamentul general.

Pilotul echipei Red Bull Racing are un avans de 124 de puncte în faţa lui Jenson Button cu numai 125 de puncte în joc, motiv pentru care are nevoie de un singur punct pentru a deveni matematic campion. Totuşi, germanul continuă să rămână precaut în declaraţii şi spune că trebuie să câştige şi acest punct.

"Mă simt capabil, dar tot trebuie să-l câştig. Având în vedere cum au decurs cursele până acum, nu ar trebui să fie o problemă. Dar totul se termină doar atunci când se termină, iar acest (n.r - titlu) trebuie să aştepte până când este încheiat."

"Echipa face o treabă grozavă. Mă simt foarte confortabil în echipă, cu maşina şi suntem în cea mai bună formă. Nu există niciun secret, dar fiecare se bazează pe munca celuilalt şi împreună împingem lucrurile în aceeaşi direcţie.

Cred că este foarte plăcut în acest moment. Maşina este fantastică şi de cele mai multe ori am duminici bune", a declarat el la conferinţa de presă de după cursă.

Spre finalul cursei, Button s-a apropiat ameninţător de Vettel câştigând peste o secundă pe tur, însă germanul susţine că victoria nu a fost niciun moment în pericol.

"Când am putut să forţăm ne-am îndepărtat cu uşurinţă. Spre final am avut în faţă cinci piloţi (n.r - întârziaţi) cu multe grupuri, aşa că nu a fost o diferenţă prea mare (n.r - faţă de Button), dar controlam cursa. Un rezultat fantastic. Îmi place circuitul, îmi place provocarea şi cred că este cea mai lungă cursă", a mai precizat el.

Via | FIA

Comentarii (7)

  • HAHA... BUNA ASTA.
    4 5
  • a fost intrebat la conferinta de presa de dupa cursa
    "Q: (Joris Fioriti - Agency France Presse) Sebastian, do you feel capable of scoring one point in the next five races, because if you do so you will be champion?"
    9 1
  • alonso
    la 1 miliard de puncte in spate Alonso declara: "inca pot deveni campion mondial. daca felipe imi da toate punctele lui pot sa castig. trebuie sa avem incredere. multumesc fanilor care inca mai cred in mine"
    7 5
  • Kimmi4ever
    INTERESANT..
    Cu masina pe care o are ( din 11 curse , el a avut 8 pole si 3 Webber !!!!! ireal !!!) poate castiga si nepotul meu de 2 ani !! Tare as vrea sa-l vad pornind de pe locul 10.....cred ca o sa radem un pic...Talent de 2 bani...
    0 14
  • Speranta
    La S Vettel mai are nevoie in fie care cursa deacuma incolo de un sfert de punct, si tot devine campion in acest sezon
    4 0
  • nu-i trebe nici un punc
    trebuie doar ca in urmatoarele curse button sa iasa odata locul 2
    6 0
  • Fanii meclada is cam suparati, se leaga ba de Vettel, ba de Alonso, ba de Button, oricine numai micutul lor hamy nu, el e perfect.Alegerea perrfeectaaa pentru voi, SINGURUL PILOT CARE IL POATE INVINGE PE VETTEL!Si l-a invins clar.Are pole-uri la prostie in fiecare cursaaa!!!
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru