Vettel, multumit de locul 5

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 29.09.2008
Sebastian Vettel a marturist ca este multumit de locul 5 ocupat in Marele Premiu al statului Singapore, chiar daca regreta ca nu a reusit sa termine pe locul 4.

Vettel a avut parte de o cursa lipsita de evenimente majore si a reusit sa-si asigure pozitia a cincea, in ciuda conditiilor foarte dificile de pe circuit.

"In ansamblu, a fost o cursa buna pentru noi, chiar daca safety car-ul nu ne-a ajutat", a declarat Vettel. "A fost o cursa dificila pentru toata lumea, dar cel mai important lucru este ca am mai castigat cateva puncte".

"Cele mai dificile elemente au fost caldura si concentrarea de a nu comite greseli, pentru ca era foarte usor sa lovesti o bordura. Am incercat sa mentin masina pe pista, dar sa si fortez. A fost una dintre cele mai dificile curse din acest sezon, dar cred ca a fost cel mai bun rezultat posibil".

vettel a marturisit insa ca ar fi putut termina pe locul 4, daca nu era depasit de pilotul echipei Toyota, Timo Glock. "Poate ca locul 4 ar fi fost posibil daca nu as fi pierdut un loc in favoarea lui Glock cand am ratat punctul de franare, dar putem fi multumiti cu locul 5", a mai precizat pilotul Scuderiei Toro Rosso.

Comentarii (6)

  • :) ce aveti cu stirile de azi?
    "Glock a marturisit insa ca ar fi putut termina pe locul 4, daca nu era depasit de pilotul echipei Toyota, Timo Glock" :)
    0 0
  • @drstupid
    poate ca e fratele lui Timo :D, sau poate admin e bucuros, sau poate admin e nervos sau poate e doar MANIAK MONDAY :P
    0 0
  • ferrari?
    Ceva minusuri pentru ferrari??
    0 0
  • Stiri...
    Sunt stiri care anunta McLaren e pe locul 1 , Hamilton si`a marit avantajul , etc....Nu le postati??
    0 0
  • @bogdan_197
    Acest lucru a fost anuntat deja in cadrul stirilor cu Hamilton si Raikkonen. Nu este nevoie de o stire separata in care sa explicam situatia din clasamente; ierarhia poate fi consultata si in clasamentele afisate pe site.
    0 0
  • @daniel.popescu
    Ierarhia tocmai s`a modificat de la Singapore... Tocmai despre asta vorbeam . Merci de raspuns oricum
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru