Vettel: "Nu prea mă interesează ce va face Alonso în cursă"

de Daniel Popescu
Duminica, 25.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel susţine că nu este interesat de parcursul pe care îl va avea Fernando Alonso în cursa din Brazilia, în timp ce Mark Webber afirmă că nu-l va ajuta pe german.

Sebastian Vettel va lua startul în cursa de la Interlagos de pe poziţia a patra a grilei de start, exact locul de care are nevoie pentru a deveni campion indiferent de rezultatul lui Alonso.

Pilotul Scuderiei Ferrari are de recuperat un deficit de 13 puncte şi pleacă doar de pe locul şapte, însă germanul afirmă că nu este interesat de ce va face spaniolul pe parcursul cursei.

"Nu prea mult. Am terminat calificările ştiind că aş fi putut fi un pic mai rapid. Vreau să analizez datele şi să văd unde nu am fost suficient de rapid. Primul tur din Q3 nu a fost bun pentru mine pentru că am comis o greşeală în virajul 4. Am fost destul de mulţumit de al doilea tur, dar nu am fost suficient de rapid", a declarat el.

Urmareste Automarket
Una dintre potenţialele probleme ale lui Vettel este că Felipe Massa, coechipierul lui Alonso, va pleca de pe locul cinci, iar brazilianul a avut starturi bune în ultima perioadă.
Totuşi, dublul campion mondial afirmă că nu este îngrijorat de perspectiva unui duel cu acesta în primul tur. "Întotdeauna vor fi monoposturi în jurul tău. Ar fi plictisitor dacă aş fi fost doar eu pe grilă. Cred că este destul de normal. Avem oglinzi, dar încercăm să nu le folosim prea mult", a adăugat el.

WEBBER SUSŢINE CĂ NU-L VA AJUTA PE VETTEL

Vettel îl are în faţa sa pe grila pe coechipierul Mark Webber, care i-ar putea face loc la start pentru a urca pe locul trei, lucru posibil mai ales în contextul în care australianul nu are starturi foarte bune.

Totuşi, Webber afirmă că nu este deloc interesat de lupta germanului cu Alonso pentru titlul mondial. "Mă concentrez pe situaţia mea pentru a face o cursă cât mai curată. Ştim că vremea ar putea pune probleme. Eu mă voi concentra doar pe ceea ce se întâmplă în cockpitul meu", a precizat el.

Comentarii (6)

  • pinochio
    dar ce face inainte de cursa? Are intrevedere cu mamaomida.
    3 0
  • =))
    1 0
  • ......
    Pot sa pun pariu ca massa il va scoate din cursa pe Vettel!!!
    3 3
  • Sigur Masa îl va scoate pe. Vettel din cursa si el va rămâne
    2 2
  • andrey_1293
    Massa este un tip foarte sportiv, ii plac lucrurile curate, nu a jucat (cel putin asa stiu eu) niciodata murdar. Daca-ar fi numai dupa el, si-ar vedea singur de cursa lui. In schimb, toata satra Ferrari este infecta. De cand a venit Fernando la echipa, totul s-a dus de rapa. Apeleaza la tactici si strategii jenante, care fac numele Ferrari de rusine, un nume care fara Michael nu ar fi existat prea mult in F1. Sper ca nu va fi cazul de o astfel de strategie, precum mentioneaza cei de sus. Este ultima cursa a anului, cea care ar trebui sa rezume intregul sezon. Vreau sa vad o cursa frumoasa, cu spectacol, mai ales ca este in Brazilia, o tara cu traditie in F1. Favoritul meu este de departe Vettel, dar pana la urma, cel care demonstreaza ca este mai bun si merita, sa castige.
    3 3
  • la ce ora are loc competitia?
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru