Vettel şi Red Bull, premiaţi la Gala FIA 2012

de Daniel Popescu
Luni, 10.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel şi Red Bull Racing au primit la Gala FIA de la Istanbul trofeele pentru câştigarea celor două titluri mondiale în sezonul 2012 al Formulei 1.

FIA a găzduit vineri seara la Istanbul gala în cadrul căreia i-a premiat pe protagoniştii sezonului 2012 în sporturile cu motor. Capul de afiş a fost reprezentat de premierea lui Sebastian Vettel şi Red Bull Racing pentru titlurile obţinute în acest an în Formula 1 la piloţi şi, respectiv, constructori.

Vettel a admis că este mândru de cel de-al treilea titlu mondial consecutiv şi a mulţumit celor de la Red Bull Racing pentru monopostul pe care l-a avut la dispoziţie.

"Cu toţii suntem foarte mândri după ce am câştigat titlul cu Red Bull pentru a treia oară la rând. A fost un sezon cu puncte bune şi puncte slabe, iar echipa a trebuit să forţeze din greu. Toţi cei din garaj şi de la fabrică au făcut o treabă incredibilă, iar sprijinul pe care l-am avut din partea Renault a fost de asemenea grozav", a declarat germanul.

Urmareste Automarket
La rândul său, şeful Christian Horner este entuziasmat de valoarea demonstrată de Red Bull în acest sezon, în special prin revenirea spectaculoasă de după pauză de iarnă.

"Este o performanţă fenomenală pentru echipa noastră.

Munca şi devotamentul din acest an au fost exemplare, dar cred că munca şi devotamentul au fost o trăsătură comună în pitlane în acest sezon fantastic de Formula 1", a precizat el.

La eveniment au fost prezenţi şi Fernando Alonso şi Kimi Raikkonen, care au primit de asemenea trofee pentru locurile doi şi trei din clasamentul general. Alte premii legate de Formula 1 au fost acordate Indiei pentru cea mai bună organizare a unui Mare Premiu şi postul de televiziune SkySports pentru transmisiunile TV din Marea Britanie.

Iată cele mai importante secvenţe din cadrul Galei FIA 2012:

Via FIA

Comentarii (1)

  • GrosJan
    In video daca v-a uitati la 0:25, o sa vedeti ce a ajuns Formula 1
    0 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru