Vettel şi Red Bull, premiaţi pentru titlurile din 2011

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 12.12.2011
Sebastian Vettel şi Red Bull Racing au primit vineri din partea FIA trofeele acordate pentru câştigarea titlurilor mondiale în sezonul 2011 al Formulei 1.

Localitatea indiană New Delhi a găzduit vineri Gala FIA de decernare a premiilor pentru câştigătorii titlurilor mondiale în competiţiile din lumea sporturilor cu motor. Pentru Formula 1, preşedintele Jean Todt i-a înmânat trofeul suprem lui Sebastian Vettel, care a dominat autoritar sezonul 2011.

"Este grozav să fiu în India la Gala FIA pentru a primi al doilea trofeu pentru titlul piloţilor. Am avut trofeul în casă tot anul şi nu am vrut să-l dau înapoi, aşa că este grozav pentru mine", a declarat germanul.

De asemenea, Jenson Button şi Mark Webber, care au terminat sezonul pe locurile doi şi, respectiv, trei, au primit de asemenea trofee din partea forului mondial.

În plus, Red Bull Racing a fost recompensată pentru câştigarea titlului mondial al constructorilor, iar trofeul a fost primit de şeful Christian Horner. "Este fenomenal ce a obţinut echipa în acest an. Să câştigăm 12 curse, să obţinem 18 pole position-uri şi să avem 27 de podiumuri pentru a ne apăra titlurile este ceva de care suntem foarte mândri.

Aş dori să mulţumesc fiecărui membru al echipei, inclusiv lui Vettel şi Webber, pentru munca depusă", a precizat el.

Printre ceilalţi piloţi care au primit trofee din partea FIA s-a numărat şi Sebastien Loeb, care a câştigat al ioptulea titlu mondial consecutiv în WRC.

Via | FIA

Comentarii (2)

  • ayrton4ever
    Nu Button a terminat pe 2?
    Eu stiam ca Button a terminat pe 2... sau ati reluat articolul cu gala din 2010:))
    2 2
  • FIA&Red Bull
    Eu cand il vad pe Christian Horner cu trofeul ala in mana accept acest lucru deoarece si eu l-as fi premiat la fel pentru nivelul mare de precautie avut de acesta pe parcursul intregului sezon, lucru ce l-a determinat sa-si atentioneze pilotii atunci cand el a simtit ca e nevoie: fie pe Webber rugandul de 3 ori intr-o cursa sa aiba grija de monopostul lui mai ales ca in fata pilotului se afla Vettel, fie pe Vettel atentionandu-l ca are probleme la cutia de viteze lucru care nu i-a permis pilotului decat sa stabileasca cel mai bun timp in calificari si in timpul cursei...;))
    1 8

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru