VIDEO: Alonso arata pumnul echipei sale

Publicat Luni, 25.06.2007

S-a intamplat in timpul Marelui Premiu de la Indianapolis, intre cele doua intrari la boxe. Fernando Alonso a incercat sa treaca de colegul sau de echipa pe linia dreapta insa nu a reusit, Hamilton tinandu-se bine si intrand primul in virajul 1 al circuitului. La urmatoarea trecere prin fata echipei tehnice, Fernando Alonso, frustrat pentru ca nu a reusit manevra in turul anterior, ridica pumnul spre membrii echipei aflati pe marginea liniei drepte.

 

 



Comentarii (24)

  • mihnea
    marele campion alonso
    intr-adevar comportament de mare campion..nu-l vad bine pe alonso! se cearta cu echipa, colegul lui incepator il bate pe unde il prinde..sper sa nu iasa din f1 cu coada intre picioare ca villneuve, hill sau montoya (ba de fapt chiar asta sper, pentru ca asta merita toti arogantii) Macar schumy avea fason de campion mondial, nu ca papagalul asta de alonso
    0 0
  • Luchian
    Un pic de frustrare.......
    Schumi nu a facut ceva de genul asta dupa explozia motorului din Japonia de anul trecut (ceva asemanator nici nu avea cum pt. ca nu mai era in cursa :D ) cand totul era in mare masura pierdut. Trebuie sa inveti sa reactionezi la infrangere la fel cum inveti sa te bucuri atunci cand castigi.
    0 0
  • vai...
    nu si-a luat alonso puncte in minus?
    ce minune:))
    0 0
  • Mircea
    Video
    In sectiunea video nu se vor acorda niciodata puncte cu plus sau minus.
    0 0
  • schumy
    saracutzu cutu cutu
    mda opa putina frustrare sau prea multa ingamfare la nenea alonso :))) , eh lasa k saracu poate isi da seama k nu are valoare de campion :D
    0 0
  • alonso
    poate i-au mai taiat din putere de la boxe daca au vazut ca e rapid
    0 0
  • mihnea
    organizatori fani mclaren
    pai cum sa nu se puncteze sectiunea video...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cand acolo se vede cel mai clar ceea ce a facut fiecare..adica dati puncte ca un nea caisa spune nu stiu ce despre unu sau altu, dar cand se vede clar nu mai dati!
    0 0
  • andrea
    drama
    Nu mai face-ti comentarii inutile! Alonso face ce poate!!! adica medium!Nu este si nu va fii niciodata un pilot ca si Shumi!!!
    0 0
  • URAT GEST
    DAR nu-l mai ridicati pe sumacher in slavi pentru ca el era mult mai ticalos, el se baga direct in adversari! Alonso l-a batut pe marele campion de 2 ori!!!
    0 0
  • si ce daca ...
    pai l-o fi batut el de 2 ori ... da schumi l-a batut de 3 :P
    0 0
  • hakkinen
    pumnul???
    nu stiu exact ce a vrut Alonso sa arate,dar nu mi se pare un gest de amenintare,nu consider ca ar trebui sa i se ia puncte
    0 0
  • Hamilton
    cinstit...
    "arata bine" Hamilton dar nimic spectaculos...
    sper sa nu ajunga ca si Hill.
    ar fi pacat.
    0 0
  • P U N C T E M I N U S ! ! !
    ...
    0 0
  • Meteora
    Alonso
    va spun eu care e problema mai nou cu Fernando Alonso: nu-i prieste deloc casatoria pt ca de cand s-a casatorit nu-i merge asa de bine ca inainte, cel putin in ceea ce priveste cursele :))
    0 0
  • Mircea
    Video
    Sectiunea video a fost gandita ca una care sa clarifice unele chestiuni legate de F1. Incercati sa va detasati de concurs, ca o sa va faceti rau altfel. O sa postam rezumatele curselor. Cui dam puncte in acel caz? O sa postam rezumatele antrenamentelor. Aceeasi intrebare.

    Uneori, la unele stiri, Video-urile sunt puse pentru a arata clar un evenimenmt. De exemplu, daca in calificari un pilot se loveste de altul intentionat, vom posta filmuletul la finalul textului, acordand puncte legate de stiorea in sine. Videoul devine o completare. Insa nu vom da puncte stirilor legate exclusiv de film.

    Sper ca am fost clar.
    0 0
  • Pumni , picioare
    Si totusi erau 2 monoposturi McLaren care se bateau pentru prima pozitie. Unde erau ferrari ca nu prea se vedeau...La cate secunde erau in spate?Pentru ce locuri se bateau?:))))
    0 0
  • mihnea
    stirea cu alonso
    pai atunci dati stirea ca alonso se oftica..ati dat si filmuletul mai devreme..si gata! depunctati-l...daca pentru un gest atat de urat nu il depunctati..nu mi se pare ok, doar pe motiv ca e video si nu stire..Se vede clar ca nu se mai intelege bine cu echipa (daca s-o fi inteles vreodata)
    0 0
  • jano_rajmond
    "mare" campion
    Era clar ca orice pilot cu ceva talent cu o masina la fel de buna o sa il bata pe Alonso.

    Nu Alonso a facut Renault campion mondial ci Renault l-a facut pe Alonso. Nu l-a putut bate Schumi pe el ca nu se tinea Ferrariul dupa Renault.

    Iar acum ca cineva il bate pe unde nimereste, clar ca e fustrat si gaseste tot felul de motive... ba ca echipa, ba ca Hamilton ii citeste datele de telemetrie, etc, etc. Gaseste orice scuza ca sa nu para ca e un "loser". E deja penibil.

    Iar acum considerati ca ridic si eu pumnul la echipa Automarket ca nu l-ai depunctat pe Alonso pt stirea asta si ca si el incercati sa gasiti scuze de rahat. Sunteti la fel de penali ca si el.
    0 0
  • @ jano_rajmond
    Pei daca e asa cum spui tu k Renaultu` a fost de vina pentru campionat , cum iti explici ca o data ce`a ajuns la McLaren , Alonso i`a si urcat pe prima pozitie? Nici n`ai idee cat ma bucur ca a plecat Raikk de la McLaren , l`ati luat voi , ferrari , spalati`va cu el pe cap:))
    0 0
  • mihnea
    alonso looser
    e o intamplare ca s-a ridicat mclaren si a cazut renault cand a venit alonso
    asa poti specula orice..ca hamilton a ridicat mclaren, ca heiki kovalainen a decazut renaulkt etc.. dar nu e realist..un pilot nu are o importanta chiar atat de mare in dezvoltarea masinii, sa fim seriosi.
    0 0
  • hakkinen
    alonso
    Toti ferraieristii sunt ofticati pe Alonso ca l-a batut pe ciuma anul trecut.As fi vrut sa vad ce mai spuneati despre el daca se transfera la ferrari......frustratilor!
    Poate nu e asa meserias ca pilot,dar cred ca e cel mai bun la reglarea masinii dintre toti.
    0 0
  • de fapt de ce a facut alonso gestul respectiv
    IN PRIMUL RAND :

    pt : @hakkinen, bogdan_197 si tot neamul vostru de anti SCHUMACHER si FERRARI, as vrea sa va rog sa nu mai aduceti injurii si in primul rand sa nu mai puneti in aceeasi oala pe toata lumea. Frustrati ati fost voi cat a fost schumi in glorie si din pacate pt voi inca mai sunteti. Schumi a facut foarte multe greseli, multe din ele intentionate, dar cu toate aste a avut ani intregi in care i-a dominat pe toti.

    IN AL DOILEA RAND :

    Sunt fan FERRARI dar asta nu ma impiedica sa-l apar pe alonso, chiar daca tipul nu imi este prea simpatic.

    IN AL TREILEA RAND :

    SUNT CHIAR MIRAT CA NIMENI NU SI-A DAT SEAMA CE SA INTAMPLAT DE FAPT ACOLO.
    DACA ATI FOST ATENTI, LA UN MOMENT DAT, UN COMISAR DE CURSA A SCAPAT UN STEAG ALBASTRU PE PISTA, CHIAR LA IESIREA DIN ULTIMUL VIRAJ.
    ALONSO, OBSERVAND STEAGUL CAZUT PE CIRCUIT, NU A FACUT NIMIC ALTCEVA DECAT SA TREACA FOARTE APROAPE DE EL PT AL DA LA O PARTE.
    GESTUL PE CARE LA FACUT, IN NICI UN CAZ NU A FOST FACUT CATRE PROPRIA ECHIPA, CI MULT MAI PROBABIL CATRE CEL CARE A SCAPAT ACEL STEAG.

    ALONSO ESTE UN PILOT LATIN SI ASTA SE VEDE DIN PLIN.
    0 0
  • jano_rajmond
    LOL
    Hmm... bine ca nu l-a oprit sa-l bata pe ala ce o scapat steagul... sau defapt... naspa ca nu s-a oprit sa il bata.

    Dar atunci cum explici ca gestul a fost facut DUPA ce a incercat sa il depaseasca pe Hamilton, nu dupa ce a "dat la o parte" steagul.
    0 0
  • @ LOL
    gestul la facut la o secunda dupa ce a dat steagul la o parte.
    probabil e doar o coincidenta ca, cu un tur inainte nu a reusit sa-l depaseasca pe hamilton.

    eu am posibilitatea de a revedea cursa.
    chiar am toate cursele din 2004 pana-n prezent.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru