VIDEO: Distractie cu Alonso si Kubica la karting

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 20.10.2008
Fernando Alonso si Robert Kubica se distreaza la karturi intr-un final de sezon relaxat pentru fiecare dintre ei.

Comentarii (4)

  • Yep
    Frumos ... ce placere pe unii sa se relaxeze la o cursa de karting! Tare as vrea si eu, la mare m-am plimbat putin cu jucariile astea si tare frumos poate fi.
    0 0
  • super tare
    E super tare dupa serviciu... :P Eu lucrez la Sofia, si du\in cand in cand, dupa ce terminam programul, mergem la circuit (sunt vreo 3 sau 4), inchiriem pentru 10 tururi (un euro pe tur) si le turam pana le ia draq... e super destindere dupa o zi de munca.. :P
    0 0
  • @ starchser
    e super bun pretul la voi. ce putere au karturile si cat de mare e turul, sau cat timp dureaza ca sa-mi dau seama de lungime?
    in bucuresti e destul de piperat pretul la asa ceva
    0 0
  • @ jondaniel
    Au Karturi HONDA GX 200 RH 6.5 hp, iar pista are 1083m lungime iar latimea variaza 8-10m. Sunt mai multe configuratii de pista, dar eu nu am mers decat pe cea mai lunga; cel mai misto e seara/noaptea ca au si nocturna. Am inteles ca si in Bucuresti sunt piste, chiar acoperite; nu am avut ocazia sa merg, desi am stat 3 ani in Buc. Pista de care vorbesc e deschisa si iarna, dar nu m-as incumeta sa conduc iarna.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru