Voteaza:
1 vot | 4 comentarii

Mercedes-AMG F1 a pornit pentru prima oară monopostul din 2022

Echipa de Formula 1 Mercedes-AMG Petronas a pornit pentru prima oară motorul monopostului W13, cu care Lewis Hamilton și George Russell vor concura în 2022.

Comentarii (4)

  • Mircea Badea
    la 28.12.2021, 00:20
    a pornit-o iohanus asa lung?

    dar gagicile ce cauta acolo?
    -4
  • Michael Schumacher
    la 30.12.2021, 02:11
    Oameni buni, jurnaliștii ăștia, pentru că nu mai au informații suplimentare și interesante, tot publică știri despre mine care-s în proporție de 80% identice (accidentul de schi, șansele mele de recuperare). Asta ca să-și câștige pâinea pe zi... Dar oare nu se gândesc că dacă eu de fapt aș fi fost mort de 8 ani în urma acelui accident, cu numărul ăsta imens de știri despre mine nu m-ar fi lăsat să mă odihnesc în pace? Niște demenți de-a binelea!
    0
  • la 05.01.2022, 18:54
    Viu sau mort, Michael Schumacher a fost si va ramane o legenda in Formel Eins, restul e cancan ....
    +2
  • FanF1
    la 05.01.2022, 20:09
    @Sumi7, eu personal nu-l pot numi "legendă" și am să-ți explic de ce: legendă, -e, s. f.- Povestire în proză sau în versuri care conține elemente FANTASTICE sau miraculoase, prin care se explică geneza unui lucru, a unei ființe etc., caracterul aparte al unui eveniment (istoric), al unui erou (MITIC) sau al unui fenomen. Acum să vedem ce înseamnă FANTASTIC -Ă, fantastici, adj.- Care nu există în realitate; creat, plăsmuit de imaginație; ireal, fantasmagoric, fabulos; ori pentru mine Schumacher nu e un ceva&cineva ireal. Mai degrabă l-aș numi EMBLEMĂ a Formulei1
    0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru