VIDEO: Primele 5 minute din Marele Premiu al Braziliei

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 19.10.2009
Automarket va invita sa revedeti primele 5 minute din Marele Premiu al Braziliei, startul cursei fiind unul dintre cele mai spectaculoase din ultimii ani.

Circuitul de la Interlagos a gazduit duminica una dintre cele mai spectaculoase curse de Formula 1 din ultimii ani, in ciuda faptului ca ploaia nu si-a facut deloc aparitia.

Startul a fost marcat de numeroase incidente, primul dintre acestea fiind cel dintre Jarno Trulli si Adrian Sutil. Fortat sa iasa pe iarba pentru a-l evita pe pilotul Force India, Trulli a pierdut controlul volanul si l-a lovit frontal pe Sutil, care l-a randul sau a fost propulsat in Alonso. Toti cei trei piloti au abandonat, iar la iesirea din monoposturi Trulli a avut o reactie extrem de violenta la adresa lui Sutil, italianul fiind nemultumit ca germanul i-a blocat calea.

Tot in primul tur, Kovalainen si Fisichella au avut un acrosaj, iar finlandezul a intrat la boxe in momentul in care safety car-ul inra pe circuit. Grabit sa revina pe pista, Kovalainen a plecat de la boxe avand furtunul de realimentare atasat de monopost, eveniment ce a semanat izbitor cu ceea ce a patit Felipe Massa in Singapore in sezonul precedent.

Situatia a fost si mai dramatica de data aceasta, intrucat Raikkonen s-a aflat pe linia boxelor chiar in spatele conationalului sau, iar monopostul Ferrari a fost improscat cu benzina iesita din furtunul de realimentare atasat de McLaren MP4-24.

Spatele monopostului Ferrari a luat foc pentru cateva secunde, insa flacarile s-au disipat repede, iar Raikkonen a putut continua fara probleme. Intr-un gest de sportivitate incredibil, mecanicii echipei Brawn GP au intervenit pentru a indeparta furtunul de alimentare al rivalilor de la McLaren, iar Kovalainen a revenit pe circuit.

Comentarii (11)

  • txt
    "Trulli a pierdut controlul volanul si l-a lovit frontal pe Sutil" - nu chiar frontal ;)
    0 0
  • Webber si Kova...
    ....i-au mincat cursa lui Kimi. Webber a virat scurt la stinga cind Kimi a vrut sa-l depaseasca ,iar Kova i-a dat foc.
    0 0
  • Pt Daniel Popescu
    "Maestre", astazi se fac 3 luni cred de cand vad la "Clasament echipe" pe Mallya cu doua echipe...
    El si Mateshitz,cei mai bazati din marele circ...nici Ferrari nu au doua echipe.
    Acum pe bune,va ocupati careva si de clasamentul pe echipe ca e VARZA ?
    0 0
  • .
    au sters de pe YouTube filmuletul
    0 0
  • mare dreptate are ivanoff...
    chiar asa, e nesimtire curata ce se intampla cu clsamentul pe echipe... alo, adminii, aude careva?
    0 0
  • care Ferarri?
    Ca vad ca ei nici nu exista in sezonul asta in F1. Poate intra la anu cu forte proaspete.:D
    0 0
  • LOL
    si voi acum ,apreciati performanta force india care termina pe 3 si pe 9 in clasament :))) credeti ca le-a fost usor sa ajunga la asemenea performanta? :)))
    0 0
  • ....
    sunt foarte curioasa unde ar fii fost Raikkonen la finalul cursei daca acele incidente nefericite cu webber si kova nu ar fii avut loc.Oricum,din nou a avut un start de maestru.pacat ca nu a putut sa-l fructitifce pana la capat !
    0 0
  • mda...
    pe podium era cu siguranta...numai din cauza lui webber a ajuns unde a ajuns...kova numai cat i-a dat putin gaz:)...oricum...furmoasa cursa...pacat k nu a plouat...si pacat ca nu merge clipul
    0 0
  • @link
    http://www.youtube.com/watch?v=Q3r0zIpDZ0c si aici e un clip cu situatia de la boxe cu kova si raikko.l-au gasit finlandezii de pe forumul lui Kimi :)) evident ca nu pricep ei ce zic comentatorii dar imaginile conteaza :P
    0 0
  • frumoasa cursa...
    foarte frumoasa cursa. cel putin in acest sezon a fost, de departe, cel mai frumos weekend. cam asa ceva vor fanii da vada in f1. bineinteles cu exceptia catorva evenimente neplacute.
    P. S. pt daniel popescu: in articol scrie: "Tot in primul tur, Kovalainen si Fisichella au avut un acrosaj, iar finlandezul a intrat la boxe in momentul in care safety car-ul inra pe circuit."- cred ca e Kimi r in loc de fisi.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru