VIDEO: Villeneuve il depaseste superb pe Schumacher

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 07.11.2008
Jaques Villeneuve a marturisit ca punctul de referinta al carierei sale in F1 a fost depasirea lui Michael Schumacher de la Estoril din sezonul 1996.

In cadrul unui amplu interviu acordat publicatiei britanice F1 Racing, fostul campion mondial Jaques Villeuve a vorbit deespre cele mai importante momente ale carierei sale in Formula 1.

Cu exceptia titlului mondial cucerit in 1997, canadianul a marturisit ca punctul de referinta al carierei sale este depasirea lui Michael Schumacher de la Estoril din 1996.

"Momentul meu definitoriu in Formula 1 este depasirea lui Michael Schumacher pe exterior in ultimul viraj de la Estoril in 1996", a declarat Villeneuve. "Nu cred ca altcineva incercase aceasta manevra si m-am folosit de experienta pe care o dobandisem in cursele pe ovale. A fost o oportunitate, am profitat de ea si a fost distractiv. Nu nu as fi incercat si a doua oara".

Iata si intregistrarea video a depasirii despre care vorbeste Villeneuve.

Comentarii (8)

  • NeoGalaxy
    Mda :)
    Eu cred ca avea masina mai rapida, restul este doar o mare baliverna. Iar masina Ferrari din 1996... era super varza, imi si aduc aminte curse in care picau piese sau.... cauciucurile.... ma rog :)
    0 0
  • Spectaculos!
    Superba depasire. Oare cand vom mai vedea in viitor asemenea depasiri? Sa speram la anul cu ocazia noilor schimbari din Formula 1.
    0 0
  • ...
    Neo esti sigur ca nu erau 40 de motociclete ca in MotoGP?
    0 0
  • @teamClown
    scri doar asa, sa-ti apara numele sau chiar ai si ceva de spus?
    0 0
  • ...
    probabil avea ceva probleme la masina:)...a trecut prea usor:)
    0 0
  • "evident" ca avea pb la masina...
    ....cum altfel sa si putut fi depasit inegalabilul, magicianul, regele, imparatul, incoronatul si inimaginabilul schumi ?!?! Doaaaaaaaaaamne fereste!!!! Ar fi fost extraordinar de mega - foarte imposibil! Ca de altfel si atunci cand l-a depasit Mika in Belgia, de... daca erai fan ferrari iti venea sa te ascunzi... Fara suparare dar... oameni buni, Schumi o fi si el pana la urma un OM, deci... imperfect... nu credeti?! Zic si eu...
    0 0
  • @ciumacio
    Facea Jaques ce vroia cu plapandu` de Schumacher... Tineti minte la Jerez , cand neamtzu` a intrat in el , in ultima cursa ca sa iasa campion mondial in 1997? Si prapaditu de el s`a ales cu buza umflata? Halal campion....:)))
    0 0
  • revin cu aceeasi intrebare
    unii dintre voi scrieti doar asa, sa apasati tastatura cand n-aveti ce face?
    f probabil erati in scutece inca in momentul in care Villeneuve facea depasirea aia. Asa, pentru cultura voastra generala: n-a fost doar aia sezonul ala. Ori de cate ori Villeneuve sau Hill ajungeau in spatele lui Schumi depasirea era aproape inevitabila pentru ca Ferrari-ul de atunci era o masina ... cam ca Renault-ul de anul asta. In acei ani s-au remarcat Brown si Todt ca si mari strategi de cursa. Interesant e ca daca s-ar fi folosit punctajul de azi, cu care Hamilton a iesit campion mondial, schumi iesea campion in '96 chiar daca il depasea Villeneuve in "celebra" cursa. Dar deh...voi dati cu piatra, ca "prostul daca nu-i fudul....."
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru