Viitorul Super Aguri se decide miercuri

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 26.04.2008
Aguri Suzuki a anuntat ca soarta echipei Super Aguri se va decide miercuri in urma unei intalniri cu reprezentatii Honda.

Negocierile dintre Super Aguri si Magma Group sunt in plina desfasurare, insa pana in prezent nu s-a ajuns la nicio intelegere intre cele doua parti.

Potrivit unor surse din cadrul team-ului japonez, Super Aguri au fost finantati de Honda pentru a putea participa la Marele Premiu al Spaniei din acest weekend. Totusi, gigantul japonez nu doreste sa-si continue sprijinul financiar si pentru cursele urmatoare. Acest lucru inseamna ca echipa va trebui sa gaseasca alte surse de venit.

"Saptamana viitoare este foarte importanta", a declarat seful Super Aguri, Aguri Suzuki. "Miercuri am o intalnire cu Honda care va fi decisiva pentru viitorul echipei noastre. In prezent nu avem nicio dezvoltare pentru masina, iar acest lucru este foarte grav. Oricum, incercam sa gasim solutii care sa ne permite sa continuam".

Super Aguri nu au putut oferi detalii suplimentare despre posibila intelegere cu Magma Group deoarece membri echipei au semnat contracte de confidentialitate. "Este foarte dificil sa explicam totul pentru ca am un contract de confidentialitate cu investitorii si cu celelalte parti implicate", a precizat Suzuki.

"Totusi, continuam discutiile si toata lumea a spus ca va fi dificil sa concuram in acest weekend, dar nu am avut probleme. Oricum, trebuie sa ajungem la o intelegere in viitorul foarte apropiat".

Comentarii (1)

  • schimbari
    deblocati schimbarile
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru